Nezakonito imenovanje Davida Grbavca za predsjednika Općinskog izbornog povjerenstva Ljubuški

ljubuski.info

Povodom 28. sjednice Općinskog Vijeća Ljubuški održane 24. srpnja 2015.g., na kojoj je vladajući HDZ BiH imenovao gospodina Davida Grbavca za predsjednika Općinskog izbornog povjerenstva Ljubuški, HDZ 1990 ističe da takva nezakonitost ne može, i ne smije, proći.

Naime, predmetni gospodin vrši funkciju savjetnika ministra financija u Zapadnohercegovačkoj Županiji, te je član Općinskog Odbora HDZ BiH Ljubuški čiji je dugogodišnji član. Napominjemo da je sukladno važećem Izbornom zakonu i to članak 2.3, stavak 1, točka 3, propisano da član izbornog povjerenstva ne može biti osoba koja je član izvršnog tijela vlasti. Sukladno tome, smatramo nespornim da je funkcija savjetnika ministra prepreka za imenovanje gospodina Grbavca na funkciju predsjednika Općinskog izbornog povjerenstva Ljubuški.

Vijećnici HDZ 1990 su na sjednici Vijeća upozorili načelnika Nevenka Barbarića i vijećnike HDZ BiH na predmetne nezakonitosti, no unatoč tomu većina je učinila svoje.

HDZ1990 se svim zakonskim sredstvima nastavlja boriti za zakonitost postupanja te će se u ponedeljak 27. srpnja 2015 obratiti i Centralnoj izbornoj komisiji u Sarajevu sa zahtjevom za sprječavanje ovakvih kršenja slova i duha Izbornog zakona od strane HDZ BiH u Ljubuškom.

Odbor za informiranje OO HDZ 1990 Ljubuški

Glas naroda

O Bože, Bože.
Ne mogu se nikako odlučiti tko je gori, oporba ili vlast?
Što je Tomo bio, pa nije bio sporan?
Ovo je isto kao ono neki dan spominjanje Native, vi bi njima dali lovu.
moj grade hitno ti treba ime promjeniti.

Kad vidim ovog lika krvavih očiju,na pamet mi noćas dođe da je i on kumovao ovom mučenju nekoliko tisuća ljubušaka od strane "dajmonda" Ima li ikoga u ovom gradu da intwrvenira protiv remećenja javnog reda i mira i ustavnog i ljudskog prava na san.Srbi su naše zarobljenike u logorima mučili nespavanlem,sada nam to rade,seka aleksić i drugi če tnici.Bože spasi nas.

Triba prominiti naziv općine Ljubuški u "Nevenkovo", a Vitina u "Stašino" ili "Nativa".

Vi upozorajete smiješni ste svega mi zar vi mislite da je narod lud.

Tonće je izraz poštenja i morala ma dajte molim vas jeste smješni..još oko sebe okupio ove nepismene lajavce.koji su dobili poticaja i poticaja..

Tomo je bio predsjednik Općinskog suda i sad je notar. Da bio bio sudac ne može biti u stranci barem formalno.Danas nemamo niti privid zakonitosti.

BARBARIĆ:
Javne natječaje za prijevoz đaka nije moguće provesti po sadašnjoj zakonskoj regulativi, jer se uvijek netko žali, pa su to morali provesti nezakonito.

hahaha ništa nije moguće po zakonu ako kra-dete, a bogme ne da kra-dete lopatate,zgrćete ali nećete dokle hoćete, vidjet ćete.

A kad su vice i tonco stavljali malog zelica tad van nije bio problem tko je njega predlozio zarkic se ne sjeca isto ko sto se ne sjeca kako je uzimao duple poticaje!!!!

Je li Zelic bio savjetnik ministra? A sto se Zarkica tice ako tvrdis da je to uradio fino ga prijavi. To barem ne bi trebao biti problem ionako je pravosudje u rukama hdz bih.

Ne moze za sve biti kriv jedan covjek ili jedna stranka, pisete o unistenju ljekarna a tko ih je unistio, ciji je bio ministar financija koji ima desetak ljekarna, koji ih je izgradio na unistenju gradskih ljekarni, je li i on hdz bih. Narod zna sve!

Za ovoga što spominje uništenje ljekarni
Naravno da narod sve zna, a zna i to ko ima privatnu ljekarnu u prostoru Doma Zdravlja u Ljubuškom. Sadašnji direktor Matić, a naravno ZNA SE on je iz HDZ BiH. Taj isti nam je zatvorio rodilište pa me sad ne bi čudilo da otvori neko privatno isto u prostorijama Doma zdravlja. Vi ste majstori obmane za sve što ste pokrali i uništili vješto optužujete druge al dobro ti reče - narod sve zna.

Pa taj ima zamrznutu zapovjednu mirovinu. Dušanka dušo, oglasi se.

Hajde nek se i HDZ 1990 malo probudi, oporba (bilo koja) sukrivac je lošem gospodarstvu
Iznosite javno nepravilnosti, predlažite i...
Vidjet ćete da će biti rezultata, vama kao stranci a nama kao siromašnome puku

Tako je 90-tko dosta je svinjarija dragog im vođe Nenenka i njegovih uhljebljenih pionira koji parizitiraju na muci hrvatske sirotinje,

Ovoliko frke oko davida,ispade covijek faca :-)

Bona jadna ne bila, ti si bila dio izvršne vlasti kad si bila ministrica. Ne ide ti pravo od ruke, jer ne poznaješ zakone, ti si završila za uhljebne političarke. Kako si ti kad si bila ministrica ukinula članak 25. Zakona o državnim službenicima, kojeg si degradirala i predložila da za savjetnike mogu postavljati svaku šušu sa srednjom i višom školom.
David Grbavac nije dio izvršne vlasti, on je dužnosnik i može biti to za što je imenovan. Druga je stvar zbog čega baš njega njegova stranka postavlja, je li on kompetentan ili koji je cilj svega.

Jadno je koliko lokalni nadripolitičari bauljaju. Teško da 90-tka nešto može, nema ona ljudsku materiju, pozitivnu vibru i mentalnu produhovljenost i kršćansku podlogu da nešto napravi. Uvijek su bili uzaludni političari.

Znaci po tebi i ministar moze biti u izbornom povjerenstvu? I ako si duznosnik nisi izvrsna vlast? E jesi pametan ko da ti je Barbaric caca.

za ovog što se diči kršćanstvom a napada 90-ku da nema ništa kršćansko.
jadan nebio nije kršćanski krasti, lagati, izmišljati na drugog, drogirat se kao što rade trenutno čelni kadrovi HDZ BiH. vidim kakve su vam namjere. Ne možete opravdati svoju nesposobnost i kriminal i od jednom puni portali kako devedesetka do sad nije bila aktivna, i kako je do sad podržavala sve odluke koje Nevenko predloži. E pa imaju zapisnici sa sjednica... uskoro ide par tekstova šta je ko pitao a i to šta je sve Nevenko na vijeću obećavao. Narod kratko pamti al sreća imaju dokazi pa ćemo podsjetiti...

kršćanstvo = Borka .... nemoj dalje
dovoljno je vidjeti da su tu Bukmir, Borka, Radišić, Pavlović i sve je jasno, galamite ko djeca kad plaču u vrtiću, dobiju čokoladu i prestanu....

a djeca malo toga znaju

a istina je da u KREDESE ima narkomana i bivših i sadašnjih od općine do skupštine, Sova i Kvesić i ovaj Grbavac ih znaju sve....

Ocito si dobro upucen u problem ljekarni...
A kad vec lajes...da te pitam?
Odakle u nas dvije do doma zdravlja...
U listici isto...i jos preko puta gradske ljekarne otvorio (bogtepitajkako) bivsi sef gradske ljekarne...
Sta treba sad naci Pedra?
Na pogresnom mjestu ga trazis su.pc.ino

Šta ovaj troši mila braćo? Vidi mu očiju i podočnjaka.

HDZ1990 i HSP snose20% odgovornosti za LJEKARNE
HDZ BiH 80%
tako piše u financijama imate tekst prije 20 mjeseci
samo malo pročačkajte

bravo davide,ne daj se,humac te podrzava!!

jes tp ti brate viktore.......haha

Konačno će Humac imati sređene popise, čekali smo dvadeset i više godina, od kada našeg čovijeka skloniše puškom sa svoje demokratski izabrane funkcije.
Dosta više igranja sa humačkim popisom od strane ovih oporbenih demokrata.

Nikad udba jača bila nije,komplet kradeze je uho,grlo,[ * neprimjereno * ](i njeg daju da su na vlasti)

David i Katarina Marić, kako i ona može biti član povjerenstva kad je bila kandidat Hdz-a na izborima i visoko je pozicionirana u stranci kao i njen vrli muž Tomi. O Davidu je suvišno i pričati

Tko je ta Katarina? Gdje radi? Koju funkciju obavlja?

žena tomija marića uglednog hadzeovca,nije prošla 2010 na list i za ŽZH pa je Neven uhljebio u Općini

Ona i Tomi najkraće u stranci a najviše se okoristili

Kako ne znate Tomija mater milu Ljilja profesorica ugledna članica KPJ,a on nadobudni hdzvekan, budući kandidat za jednu od direktorskih pozicija u eronetu, inače čovjek bez morala i poznat po svojoj teškoj naravi. Njegova bajna ženica obavlja neki smješni ali dobro plaćeni posao u općini zajedno sa A. Škegro inače ćerkom g. Škegre s plantaže inače uglednog člana i nositelja važnih funkcija u KPJ.

Da nije i ona neka savjetnica? A kakvog ona ima iskustva u izborima da bi bila clan izbornog povjerenstva?

Nu đa-vle u paka' sad mi nešto sinu .di nestade Davorin Medić.
Što li su mu našli pa zašuti ko da ga Bog nikad nije dao,nigdje ga nema ni u kakvoj opciji, sje-ba i njemu Uven znanje.
Nije đa-va da je on prvi i jedini od HDZovac rekao neni dosta, ako je svaka čast na mjeri ako ništa drugo.

Davorin je extra čovik kakvi su u hadezeu

Povuko se, vjerojatno, zbog kantine u školi. Zna li tko, da li je policija pronašla lovu (10000 KM) koje su nestale iz zaključane školske, hdz, blagajne? Aaaa možda je to konzumirala zlatna mladež, tko bi to sve znao bez gatanja mlade [ * neprimjereno * ]ke.

Zar još nije ovaj Davide glibavac otišo radit u buenos aires kao savjetnik? Ako je tu nek se pregleda kod doktora, nije mi drago vidit ove tamne krugove oko očiju. Umor, nespavanje, konzumacija opijata i problemi sa krvi mogu biti uzrok. Pazite mladeži na sebe, vrag odnija politiku.

džaba vam ,david ce bit sto mi odlucimo!

Narko lobi je najjači trenutno u Hdz Sova Tiša kvesić i David njegovi najistaknutiji članovi

Tiho Kvesić je vodeći od kad je preuzeo veću funkciju kupio školu u Vitezu i drži govore po birtijama

Nevenko se priprema za izbore po sjevernokorejskom modelu.
Postavi svoje klimoglavce u biračke odbore,na radio Ljubuški,Udruge poljoprivrednika i "festival demokracije može početi.
Od svih kadrova najviše cijeni one koji nisu sposobni preživjeti od poštenog rada.
Bez stranačkog uhljebljivanja su goli i bosi , gradni i žedni pravi stranački proleteri.

David je kao pravnik? Da ima imalo morala trebao bi sam istupiti i reci da ne zeli tu poziciju

"Dobar" pravnik ako i sam radi protiv Zakona. Kao da je diplomirao u hdz školi zvanoj, uvenulo cvijeće neven.

Srbi kažu prosto ko pasulj.Za prošle izbore jamili pare iz kase komunalnog,njega uništili,za ove će iz parkova financirat kampanju,a elekto i aluminij mus dok izmuzu do stečaja,imaju svoje školstvo,mup,tužilaštvo,sud i nizašto ne moraju odgovarat.
Od kpj i udbe nasledili pokretnu i nepokretnu imovinu i istu jamili sebi,ostali isti samo namisto hej sloveni dižu se i ruku nasrce meću kad zasvira lipa naša.,imaju svoje paščadi koja špijunira i sve nadgleda nego im očevi što su to po njemačkoj birvaktile radili.

Gost sve si točno rekao ali ja se bojim da će i dogodine HDZ pobijediti

Neće garantiram ti da se u nas neće dogoditi Vrgorac

nek bude i davd nije problem ali cik će se upozorit da je hdz potrčko koi sve prihvaća i misli da je to normalno. A vi što branite takav način kunete se u hrvatstvo entitete i vjeru mislim da ste izgubljeni u svemu ovom navedenom.

Čujem da rado "sluša" Travijatu.

Novo vodstvo devedesetke tonce zarkic radisic...ovo je njihov domet vrijeđat ljude po portalima

Evo sve... Ali odakle ti da oni vrijedjaju? Barbaric i HDZ BiH nas sve zajedno prave budalama godinama i kada se kaze istina to je vrijedjanje?

nikad ljubuški neće cvasti dok god su haj.vani na vlasti

Nezakonito imenovanje Davida Grbavca za predsjednika Općinskog izbornog povjerenstva Ljubuški
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari