Barbarić: Kleveću i lažu!

ljubuski.info

Rad današnje sjednice OV Ljubuški se, kao i obično, sveo na monolog Nevenka Barbarića, koji se ponovno pravdao za sve što se događa u općini Ljubuški.

On je kazao kako je sretan da nigdje u izvještaju Ureda za reviziju institucija F BiH nigdje ne stoji da je zlouporabio svoj položaj, Izvještaj je ocijenio neistinitim.

Javne medije općine Ljubuški, osobito portale koji prate stanje u općini Barbarić je nazvao klevetničkim, ističući da općina nema nikakvih problema s isplatama plaća, da je oko Native sve jasno, pa ga čudi zašto je revizija istraživala Nativu kada je to predmet iz 2011. godine.

Govorio je kako javne natječaje za prijevoz đaka nije moguće provesti po sadašnjoj zakonskoj regulativi, jer se uvijek netko žali, pa su to morali provesti nezakonito.

Vijećnici HDZ BiH su pitali za već pripremljene teme, a među njima i za Dom na Bučinama. Odgovori su mu bili nekompetentni i netočni.

Sve točke dnevnog reda su provedene kako su i predložene, pa se borba ironijom od strane oporbe činila suvišnom.

Presjek sjednice javnog medija "Radio Ljubuški"

Nacrt Prostornog plana općine Ljubuški (2011 – 2021) je vrlo detaljno i jasno prezentirala šefica općinskog Odjela za urbanizam i graditeljstvo Lucija Mikulić tako da vijećnici i nisu imali potrebe za posebnim pitanjima i Nacrt je upućen u daljnju proceduru.

Na sjednici je dužnosti razriješen općinski pravobranitelj Marijan Brkić, a za Općinsku pravobraniteljicu imenovana Vesna Vuletić Bebek.

Uobičajeno je zanimljiv bio aktualni sat na kojemu su vijećnici pitali o inicijativi udruge mladih "Agape" za vraćanje na dnevni red sjednice Općinskoga vijeća točke o cijeni vode u Ljubuškom, Hospiciju, Domu za stare na Bučinama, stečaju JU Ljekarne ŽZH, Poslovnoj zoni Zvirići, Vinariji Ljubuški, Zadružnim domovima, Kino dvorani u Ljubuškom, privatizaciji ljubuških poduzeća, primanju građana kod načelnika Barbarića, te Izvješću o reviziji financijskih izvješća Općine Ljubuški od strane Ureda za reviziju institucija u FBiH.

Vijećnici HDZ-a 1990. Imali su primjedbu na izbor člana Općinskog izbornog povjerenstva Ljubuški.

Na Prijedlog Rješenja o dodjeli koncesije za korištenje zemljišta u poljoprivredne svrhe za veći broj fizičkih i pravnih osoba nije bilo primjedbi.

Izvješće o ostvarenju godišnjeg plana implementacije strategije razvoja Općine Ljubuški za 2014. godinu podnio je šef Odjela za strateško planiranje i lokalni razvoj Mario Bajto i prijedlog Zaključka o usvajanju izvješća usvojen je uz jednu primjedbu.

Na sjednici je usvojen i Prijedlog Zaključka vezano za Informaciju o radu za 2014. godinu ALBA BH P.J. Ljubuški, te Izvješće o radu za 2014. godinu i Plan rada za 2015. godinu JU "Kulturno-športski centar" Ljubuški.

Cjelovita snimka 28. sjednice OV Ljubuški

Radoslav Radišić (HDZ 1990) je na današnjoj sjednici zatražio od načelnika općine Ljubuški Nevenka Barbarića da se izjasni o Izvješću o reviziji financijskih izvješća Općine Ljubuški za 2014.godinu kojega je sačinio Ured za reviziju institucija u F BiH.

Načelnik Barbarić o Izvješću o reviziji financijskih izvješća

Predsjednik OV Tihomir Kvesić (HDZ BiH) i predsjednik Kluba vijećnika HDZ-a 1990 u OV Radoslav Radišić

Napomena uredništva

"Javni mediji" se, u proteklim danima, nažalost, nisu ni dotakli postojanja negativnog Izvješću o reviziji financijskih izvješća Općine Ljubuški.

Komentari

Pišite samo dobre stvari o Barbariću i hdz-u, ako ih ima. Inače mu opada libido.

bogareti čemu se vi čudite čovik je iz vitine kao i majić i zagrebačka ekipa koja misli o ljubuškom cilj mu je bija dotrat ljubuški na nivo vitine u tome je uspija i triba mu čestitat

nijedan od bivših načelnika od vice majića markana zelića do nevenka barbarića nije nikad prošetao gradom ova dvojica jesu vitinom a ovi se vera po teskeri i kako će onda to biti dobri načelnici

zamolio bih radio ljubuški da ne prenose više sjednice ove ili ovakve,jer ljudi dobiju tekuće probleme,pa vi gospodo s radija zbog njih ste u sukobu interesa jer povećajete promet violeti iz gruda.

Nevenko sve si upropastio i uništio odlazi i ne maltretiraj Ljubušake.Dva dana treba bit praznik kad ovaj drpislavić ode s vlasti.

A di ga napravi

Mislin radion ljubuški

jel vas stid više lagat i obmanjivat narod partijska ološi i fukare

Govorio je kako javne natječaje za prijevoz đaka nije moguće provesti po sadašnjoj zakonskoj regulativi, jer se uvijek netko žali, pa su to morali provesti nezakonito.

Zamislite izjave jednog načelnika........
ŠTO NE MORE ZAKONITO MI MORAMO NEZAKONITO!!!
Što to treba SIPI više od ove izjave spasenjati.
ili ga čekaju da posadi duvan????

kako mu zena neispegla ovu kosulju

Staša mu pegla karticu.

Vidi se da si izosta, ovo je reklamna košulja od ALBE i 'vako se nosi neispeglana.

Sad je cunami na parkinzima.

Čeljadi psssst, izborna je šutnja. Okanite se stranaka do ponediljka
http://sipovaca-portal.blogspot.com/2015/07/ljubusaci-biraju-gradonaceln...

Nevenko Barbaric grobar opcine ljubuski, unistio sve sto je u Ljubuskom funkcioniralo, klasirao ljude na one u njegovoj partiji i ostale,protjerao omladinu i obitelji u strane zemlje. Nase podrucje su napadali turci,srbi, partizani, razlicite posasti i bolesti i opet nisu uspjeli ovo sto nevenku uspjeva! Hvala ti opcinski nacelnice!

Zašto bi bio sam Nevenko kriv, sam nije mogao to što mu prepisujet napraviti
Gdje je općinsko vijeće, zašto su potvrđivali ako nije uredu?
Zašto manja ili veća oporba cijelo vrijeme , ponekad se "postiđeno" pojavi
Zato mislim da je ovo laž!!!!!!!

Široki Brijeg i Grude imaju 100% zaposlenost to je u prosjeku na tri (3) člana obitelji jedan (1) radi, na četiri člana obitelji dva (2) rade, na pet članova obitelji tri (3) rade u državnom i privatnom sektoru. Svako druga (2) obitelj ima jednog (1) člana koji prima mirovinu iz dijaspore, BiH ili ratnu, svako treća (3) obitelj ima jednog (1) člana koji radi na crno pr. poljoprivreda, stočarstvo i sl. Posušje i Čitluk imaju zaposlenost (cca) 60-65% sa mirovinama i rad na crno (mislim na poljoprivredu i stočarstvo). Čapljina ima zaposlenost cca (50-55%) sa mirovinama i radom na crno tj poljoprivreda. Vrgorac i Ploče imaju zaposlenost preko cca (80%) sa mirovinama. Ljubuški ???????????? Svi oko nas imaju investitore i kod istih posao, a kod nas se omladina iseljava trbuhom za kruhom po dijaspori. Mi od raspada bivše SFRJ nemama proizvodačke pogone bilo koje namjene. Ali zato se razmnožavaju ko miševi "kladionice, kafići, grilovi, restorani, butici, ljekarne, banke, trgovine i sl. bu...alaštine. I umjesto da ministar Toni bude na čelu stranke pri općini i županiji, oni isto ruše SRAMOTA.

Nevenko Barbarić je pravi bombaš iz Banove Jaruge ... većeg demagoga moje uši nisu čule ... sjećaju li se vijećnici OV da su digli ruku za kredit od 2 300 000 KM za isplatu duga Nativi ??? ... gdje je nestao taj novac ??? ... vijećnici OV toliko ste razumni pa znate kako je nenamjensko trošenje sredstava kazneno djelo !!! ... što se čeka s kaznenom prijavom ??? ... revizija financijskog izvješća FBiH zorno pokazuje kako Barbarić pravi parodiju od vlasti u Ljubuškom i nikoga nije briga za to, žalosno !!!

Dici im radili što oni narodu,ako rade dobro onda ih ne treba brigati za dicu,ako ne neka znadu šta ih čeka

Sto reci a da u predhodnim komentarima nije receno da u nazovi gosp.Barbaricu ima imalo ljudstva morala i onoga sto covjeka cini personom davno bi otisao jer je nasoj opcini nanio toliko zla da ce buduce generacije ispastati. Ako ga slucajno sakrije R Hrvatska kao i neke iz njegove bratije u HDZ u onda aferim .Ljubuski u koji se iz susjednih opcina upiralo prstom i.koji je bio uzor drugima pretvorio si u selendru koju i psi lutalice zaobilaze Sreca otvorila se Evropa pa tvojih 100 radnih mjesta je i preispunjeno po baustelama Da nisi prebahat i nimalo intelektualac nebi sakrivao lopove koji te okruźuju vec bi se obracuna da njima .Jad i bijeda od covjeka koki je radi svog ega bahatosti lazi prisiljen da bjezi od stvarnosti .Jadni mi koji ostajemo ovdje.

Na ovome portalu jedan lik prima plaću da piše ove komentare kakvi jesu samo mjenja ime. Zna se iz koje opcije dolazi. Uglavnom smeće.

Šta jedan samo trojica primaju plaću iz AID_a. Dežuraju na svim hrvatskim portalima i truju. Doći će plaća.

Da skratimo prošetajte ljubuškim španskim trgom.
Pogledajte video e' takav je ljubuški u svim sferama i to je samohvaljeni uspjeh ovog načelnika.
Sjećate se izjava ne jedanput.
CITAT:
"Neće ovog načelnika biti vidjet' ćete kako ćete onda", e' tu je u pravu Ljubuški poslije njega će biti zgarište od gospodarstva do kulture kao što prikazuje video.

https://www.youtube.com/watch?v=sdZZGYkYzuQ

Dobar ovaj portal ako trojica primaju plaću,ajde neka nekom daju i plaću za rad pa u p.m.neka netko prima,ako ne la-žeš drug hdz komentator.
Meni se čini da ti primaš plaću za odbranu lubuškog vožda,ali ne ide pa ne ide jbg.
USR-AO je i vlak i stanicu,nemožeš ti pokefati za njim pro-liv pobro pro-liv lipi se..
ps. čuvaj noge da te ne poštrca.

Svi kleveću a ti nikog.ma nemoj ti fin,, ti to samo i radiš a piskarala ti prenose šta je bilo na portalima

Kim Jong-un je najbolji diktator!!!!!

Ako mislite da je bubu placen grdno se varate a ovima sto pisu o nacelnikovoj obitelji sram vas i stid neka bude jer obitelj je najveca svetinja napadajte dragog vodju

"javni mediji"koji su to?
Radio Ljubuški,mislite,Lj.portal,šta li već??

Rđo jedna di ćeš svitu govoriti la-žu,kle-veću, ko te tome nauči kao diplomirani intelektualtualtumaltututututu što li si već.
Kaže se zaobilaze istinu,a ne la-žu.
Kaže se snašli se, a ne kr-adu.
Pa barem bi to morao naučiti od svojih za ovih 20 god.
Ajde malo se izvini svitu koji se "snalazi" i "zaobilazi istinu",ako ništa poradi ovih što imaju u nazivlju škole dipl.ing.što bi i ti trebao biti.
U što se čovik lakom za moći pretvori, jer ovdje garant nije u pitanju novac.
Bože moj!!

Što je više kleveta i laži
dragi vođo sve si nam draži i draži!

Tako su klicali diktatoru Čaušeskuu. Nedaj Bože. Kako ljudi mogu biti zli, grabiti sebi i svojima a za opće dobro, za narod ih nije ni malo briga. Vremena se mijenjaju paće im se to vratiti. Milo za drago, što bi rekli naši stari. hdz=kpj

Da, da i od [ * neprimjereno * ] se može napraviti pita ali vjerujte mi ljudi da će jako smrditi i doktori kažu da je to otrovno ... također, ove Barbarićeve laži debelo smrde i otrovne su za ljubušake !!!

Svi lažu name a naš ljubuški cvate bože mili lude raje! ja pare ću im sad kroz parkove uzet podilit ću koju stoju i opet će bit zame ili kog ja odredim. Bože mili ko ode koga laže !

A Staljina što viceve priča

Za gost:
A Staljina što viceve priča.
Slabo se rima uočava, tribalo bi stajati:
Nu Uven i Nikica što viceve priča.

Jeste a ti ne klevećeš i ne tračaš!
A šta drugo radiš već godinama po kafićima??,nego to:)

Barbarić: Kleveću i lažu!

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto