Eronet otkazao suradnju Konzumu

ljubuski.info

Već godinama se u Bosni i Hercegovini vodi rasprava oko načina poslovanja Konzuma, odnosa prema dobavljačima, naplati... Izgleda kako su neki odlučili nakon višegodišnje priče reagirati.

Naime, kako se doznaje, četiri pekarnice s područja Hercegovine otkazale su suradnju najvećem lancu trgovačkih centara na ovim prostorima. Razlog je jednostavan: nisu mogli naplatiti svoja potraživanja u predviđenom roku.

"Jutros kruh nije došao, samo su nam rekli kako je suradnja prekinuta. Navodno ljudi nisu mogli naplatiti svoje usluge i odlučili su kako više ne mogu čekati novac, a davati robu" - rekla je radnica Konzuma.

Prema tvrdnjama iste djelatnice, već nekoliko dana nije moguće kupiti bonove Eroneta u trgovinama Konzuma.
"Nije bilo nikakve obavijesti. Tek kada su nam kupci počeli tražiti bonove, dobili smo odgovor kako smo ugašeni zbog neplaćanja. Ne znamo kada će se ovaj problem riješiti" - rekla nam je naša sugovornica.

Navodno ima naznaka kako će se još neki dobavljači Konzuma ovih dana odlučiti na prekid suradnje s ovim trgovačkim lancem. Čekanje naplate 90 dana i više, te brojni drugi zahtjevi Konzuma sve više tjeraju dobavljače od suradnje s ovom trgovinom. Zbog toga se traži suradnja s drugim trgovačkim centrima, a ako nastavi sa istom poslovnom politikom, Konzum bi mogao ostati bez domaćih dobavljača u Hercegovini.

prvi.tv

Glas naroda

Kažu da se iz Izraela upravlja Konzumom,tj. da su Židovi pravi vlasnici...a tko god bi na služi mu na čast

Koga to briga ko je vlasnik Konzumacije? Narod koji tamo radi ima redovna primanja kolika tolka ali ih imaju. Mislim da jedini daju Božićnicu i regres, sva zakonska prava radnika se poštivaju. Jedino me kod njih smeta pojedini kupci koji vazda laju u vezi plaćanja vrećica i cjene i sve to preko leđa uposleni koji tu rade samo za plaću, a ne da se brinu što smeta kupce. Za to postoji uprava i u istoj zaduženi ljudi. A, ima oni koji vole hapenzi pa zbog isti se odbija od plaće radnika. Da je to moja firma ove dvi pasmine kupaca dobile bi zabranu prilaza.

Eronet otkazao suradnju Konzumu
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari