JU Ljekarne ZHŽ prestale s radom, djelatnicima uručeni otkazi

ljubuski.info

Dana 26.06.2015 god. Općinski sud u Širokom Brijegu je nad JU Ljekarne Zapadnohercegovačke županije otvorio stečajni postupak.

Privremeni odbor vjerovnika je na drugoj sjednici održanoj dana 13.07.2015 god., većinom glasova, donio odluku o prestanku rada i prestanku djelatnosti JU Ljekarne ZH županije - u stečaju. Pri donošenju navedene odluke članovi privremenog odbora vjerovnika su imali na umu činjenicu da su obveze stečajnog dužnika višestruko više od stečajne mase, te je obustava poslovanja bilo jedino rješenje.

Sukladno Zakonu o stečajnom postupku svim djelatnicima stečajnog dužnika su otkazani ugovori o radu, a stečajni dužnik je prestao sa radom 14.07.2015 god. Sukladno Zakonu slijedi prodaja imovine stečajnog dužnika i namirenje vjerovnika sukladno Zakonu o stečajnom postupku.

Milodrag Petrović | Stečajni upravitelj

Glas naroda

Uništite sve,namirite sebe i neka ništa za vama ne ostane,ako vam djeca imadnu obraza (ušto sumnjam) stidit će se vas i vaše vladavine i vaše partije koja uništi pokra i protjera naš narod.

sram neka bude i načelnika ljubuškog i vlade županije zh, pokradoše sve što se da pokrasti, počev od vinarije, trgocoopa, platnare, komunalnog.....svoju djecu smjestiše u studentske domove pa naša iako su odlikaši ne mogu dobiti dom

uskoro će rev.olucija, bit će bežanija....molit će za oprost..

Otvorio bih par ljekarni koji radnici su dobili otkaz neke bih odmah zaposlio

Svi su dobili otkaz, a pitajte Ivu Nuića kako otvoriti ljekarnu i od čijih para

Ajde nam ti pojasni kad si tako pametan ,jedva čekamo odgovor :)

Ljekarne zatvorili,boze zalosno ti je to..dotaknuli smo dno,definitivno..

Sramota... Eto što se dogodi kada Hrvati imaju svoj "entitet" - pljačka velikih razmjera u kojoj im nitko ne može niti smije pomrsiti račune. Svaka čast...

Gospodo iz županije i općine misija je završena.Nema se više šta zatvorit.Zaključite kasu i prebrojte koliko ste dobili za ova sva zatvaranja.Dugo ste vi zatvarali,sad ste vi na redu,a zatvarat će vas oni koje ste vi zatvorili i ostavili bez kruha....a strašno ih je puno...prebrojte ih vi.

Neminovna je Bosna i veljača 2014-ne palit objekte,sada vatat parazite iz nji i nji palit

unisteno,opljackano i na krju zatvoreno ,dali je ko u zatvoru zbog ovog

sramota,sramota,sramota ako ima Boga neko ce odgovarati.......znam ponesto o ovom slucaju tuga i zalost, jadne ljude niko nepita kako ce dalje, stvraj nesto toliko godina i oni dodju i rascepusaju to za tren..i onda drzi radnike u agoniji 2 god..i nakraju noga u ...a ivo nuic , a bakula u grudama da ne navodim ostale...bem ti zivot neposten i jadan..

a milodrag predragi petrovic se toliko potrudio da je sve zavrsio u rekordnom roku sa rezultatima kojima su zadovoljni pojedinci znamo koji...MILODRAG SJEDI 5

Vodeća grana u indrustriji u svijetu je farmaceutska, ovo samo kod hrvata može propasti.

Znaju se hdz interesi. Gradske ljekarne se moraju zatvoriti kako bi privatne od hdz političara mogle raditi bez konkurencije. Zna se, ruši konkurenciju.

sve sto dotaknu ovi nasi veliki hrvati oni to i uniste,
al nista nije cudo,pogledajte sammo njihov sluzbeni vozni park,,audi passat, i to sve sa full opremom,kad covjek to sve vidi pomisli da zivi u svicarskoj ,pa jos sluzbeni mobiteli,vecere ,itd i mi se cudimo sto sve propada

jesmo li sad ugroženi i od koga osim od ove jadeze magaradi?šta je sa trećim entitetom mamicu vam lop-ov-sku

Zamisli gubitci u ljekarnama...hahahahaah koja pljačka kruva ti????
'ko je mogao kupiti tablete a da ne plati amena ti???
Čuli dužni dobavljačima koje li bles-otinje.....
U ljubuškom šest ljekarni i sve rade ko švicarska samo državne ne mogu jer se ne može namiriti lop-urdama koliko njima triba.
No trag novca postoji i ne može se sakriti samo ima li mu-da itko potegnuti pitanje za što je lova potrošena???
No jeb-eš to bitno je da Sipa ima dojavu da garib sadi duvan u grljevićima pa operi po medijima kako Sipa radi svoj posao.
Valjda i oni nemaju para za cigarete pa okrenuli ko 'vilanci privrćati po garib-skim tavanima.

JU Ljekarne ZHŽ prestale s radom, djelatnicima uručeni otkazi
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari