Do kraja godine moguće smanjenje cijene vode u Ljubuškom!?

ljubuski.info

JP Parkovi doo Ljubuški u posljednje je vrijeme provelo nekoliko akcija i projekata u oblasti vodoopskrbe na području općine Ljubuški. O tome o kojim se sve akcijama i projektima radi razgovarali smo sa v.d. ravnatelja tog poduzeća Nikicom Vučićem.

Poslušajte razgovor u kojem Vučić govori o izgradnji nove vodovodne mreže Crveni Grm - Prolog, priključivanju Orahovlja na ljubuški vodovod, problematičnom dijelu vodovodne mreže u Gornjim Radišićima, stanju sa crpnim stanicama i pumpama, traženju kvarova i otkrivanju nelegalnih priključaka, gubicima vode, kao i o tome ima li mogućnosti za smanjenje cijene vode u Ljubuškom.

Radio Ljubuški

Glas naroda

Parkovi, partija, prevara. Zna se hdz=kpj.

Da neće neki izbori skoro?

Trebaju Nevenku glasovi za Hrvatski Sabor.

Obnovite javnu vodovodnu mrežu, riješite divlje priključke i spustite cijenu vode.. Za do sada obavljenom poslu, čestitke..

Moguće? Jedino je moguće i izgledno moguće da će do kraja godine u Ljubuškom ostati psi lutalice.Srećom, nema ih puno.

da nije povrat vodoopskrbe u Komunalno, pa najava treba početi od tebe garibiću, a načelnik će reći evo poslušat ćemo glas narodaahahahaha.
Još koji misec i početi će pr-dekana za vas, što su govorili nevesinjci Etooooiih.

I tako dođe vrijeme kad b'dala progovori, a pametni iseliše u Njemačku, Irsku, Švedsku, Norvešku i Kanadu. Samo ako budete krenuli našim stopama onda krenite u smjeru Kosova, Afganistana i Afrike.

Svi potrošači legalni i ilegalni ne dajte da vam b,agra, (čast poštenim radnicima) ulazi pred kuću i nešto kao traže!!! Neka izvole izmjestiti vodomjer van dvorišta i tako se rješava ilegalni priključak kao što je radila elektra a, sve ostalo bez vašeg odobrenja je kazneno djelo. Pazite ne smiju ništa u vašem dvorištu raditi bez vas, a kad ste vi prisutni bez sudskog NALOGA!!!!

Ima još! Kad vam budu izmještali vodomjer (imaju pravo), e onda sastavite Ugovor po kojem će se Parkovi obvezati i dalje održavati cjevovod do bivšek prikjučnog mjesta. Razlog: niti ste se vi priključivali na vodovod (vodomjer su postavljali komunaci) ,niti ste izmještali vodomjer

Vidi Nikice kako se popravio. Čini mi se kao da hoće da bude kao svoj životni uzor i šef prasac Markotić

Ajme meni ovo taj Vučić, pa znam ja ovu sirovinu, al sam mislio do sad momak blago pomaknut, po njegovu ponašanju činilo se kao da mu nešto fali kad tamo ovo direktor

Momak je bar regularno završio fakultet.
Nije kao pojedini što napadaju njega i vlast otišao u Zagreb, tata platio privatni faks, osigurao posao da sin ne sjedi bezveze u ZG i to uredski, a tko zna kako je dosao do novca.
Ako već hoćete biti moralne vertikale onda krenite od sebe.

Zato nama voda dolazi posle 22 sata,tad vi palite pumpe kad je struja jeftinija. Pa m,a.zlu.mi.no jedan ne plaćam ja vodu da je nemam već da je imam i trošim kad meni treba,odnosno cijeli dan a ne posle 22 sata.

Nemoj mi pričat o njegovom faksu jer ja sam studirao sa njim. Čovik nije imao blage veze a završio je lani kad su mu kolegale postale asistenti. Svaki ispit izlazio stotinu puta jer ponavljanje je.majka znanja, a za nas koji smo redovno završili nema mjesta. Eto preispitao sam se i dalje mislim da je ovaj lik priglupo spadalo i žalosno je što on i njemu slični vode ovaj grad

pajdo ne traže se pametni nego podobni

Kad sam ovoga vidio i prepoznao ostao sam bez komentara

Do kraja godine moguće smanjenje cijene vode u Ljubuškom!?
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari