Puštanje u pogon obnovljenog Pročistača otpadnih voda

prečistač

Dana 13.7.2015. godine, s početkom u 11 sati u Ljubuškom će biti upriličeno svečano puštanje u pogon obnovljenog i proširenog Pročistača otpadnih voda.

Projekt "Rekonstrukcija i proširenje uređaja za tretman otpadnih voda općine Ljubuški" dio je šireg projekta pod nazivom "Upravljanje Neretvom i Trebišnjicom" koji se financira grant sredstvima GEF - a, putem Svjetske banke, kao i sredstvima koja su izdvojili Općina Ljubuški i Vlada FBiH.

Vrijednost realizacije projekta iznosi 1.100.000,00 eura. Sredstva su osigurali: GEF, FZO FBiH, Vlada FBiH i Općina Ljubuški.

Izvođač radova je konzorcij triju tvrtki Carin - Loveco - Dippold&Gerold hidroprojekt 91, Republika Hrvatska.

Stručni nadzor nad radovima rekonstrukcije i proširenja postojećeg uređaja za tretman otpadnih voda Općine Ljubuški je poduzeće "Akvaprojekt" d.o.o. Split.

Kapacitet pročistača je, nakon obnove, povećan s 5000 na 6000 ES, a stvoreni su preduvjeti za širenje na 12 000 te na 20 000 ES.

Glas naroda

Kume kako ne spomeni T and D, i mi smo se omrsili, malo tebi malo meni. Živio naš bar-bari-kum.

Ne treba samo sve kudit, dobar posao treba pohvaliti.. Ajde nešto pozitivno u našoj općini.. Čestitke za dobru rađu..

Platite otetu zemlju ljudima lo-povi.

do jucer su se kleli da radi i da je sve super. 20000 ES trenutno potrebno jer toliko [ * neprimjereno * ]a i pisonja ima okacenih na kanalizaciju plus firme. u prevodu 1 ES =1 stanovnik tj.[ * neprimjereno * ]a spojen na sustav

Puštanje u pogon obnovljenog Pročistača otpadnih voda
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari