Elektroprivreda HZHB među 100 najvećih u BiH

skupna

Izbor 100 najvećih kompanija u BiH ove godine realizirale su Poslovne novine Sarajevo, u suradnji s Vanjskotrgovinskom komorom BiH (VTK BiH), u čijim prostorijama je 1. srpnja 2015. godine i održana 28. dodjela priznanja kompanijama koje su u prošloj godini ostvarile najbolje rezultate. 
 
Dodjeli priznanja najuspješnijim kompanijama prethodila je panel diskusija o temi "100 najvećih u BiH u svjetlu Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju BiH Evropskoj zajednici".
 
Kao i ranijih godina velike, srednje i male kompanije rangirane su po ukupnom prihodu, izvozu i neto dobiti u 2014. godini, a rang -liste objavljene su u specijalnom izdanju Poslovnih novina "100 najvećih". 

I ove godine JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar nalazi se među 100 najvećih. Tako je u kategoriji ostvarenih ukupnih prihoda na 14. mjestu. 

Na svečanosti dodjele priznanja i panel diskusiji naše poduzeće predstavljali su izvršna direktorica za Ekonomskih poslova Ivana Bunoza, izvršni direktor za Pravne poslove Mate Pavković i izvršni direktor za Razvoj Milan Lovrić
 
Organizatori svečanosti upriličili su i predstavljanje znaka/pečata 100 najvećih u BiH koji će ubuduće kompanije moći službeno koristiti na svojim memorandumima, materijalima, mrežnim stranicama, dokumentima i slično, kao referenciju da su se našle rangirane među 100 najvećih u BiH.

Sektor za odnose s javnošću EP HZHB

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari