Zdravko Boras - Brada za tri godine mandata napravio dug od 7.100.000 KM!?

ljubuski.info

Plač, tuga, jad i nevjerica vladaju MUP-om ZHŽ-a nakon saznanja da je njihov najpošteniji i najinteligentniji ministar Zdravko Boras iza svog trogodišnjeg mandata ostavio dug ni manje, već samo više od 7.100.000 KM.

Kad čitate ove podatke u prvi mah ćete kazati da to nije normalno. Jasno da nije normalno, ali je istinito. Dug od 7.100.000 KM je nastao za vrijeme njegovog genijalnog ministriranja, za vrijeme najvećeg kriminala u županiji na čijem je braniku bio upravo on Zdravko Boras, iako je na početku najavio neprikosnovenu borbu protiv korupcije i kriminala pa i iz vlastite političke obitelji.

Gomile neplaćenih računa prema ugostiteljskim objektima, benzinskim crpkama, poduzećima i ostalim subjektima diljem naše lijepe županije ostali su stranačkim kolegama u amanet.

MUP-ovci i Zdravko Boras su se kupali u benzinu i nafti. Zbog tog kupanja u prljavom bazenu dobio je kaznenu prijavu, ali zbog odlične suradnje između Tužiteljstva i MUP-a, koja je javno proklamirana prije mjesec dana, tužiteljica Vesna Ćavar je oprostila grije tom poštenom bivšem ministru i trasirala put da bazen s naftom i benzinom dobije još više kupača.

Prema objavljenom izvještaju Zdravko Boras (pošteni) tri godine nije plaćao doprinose pa su se na dan 31.12.2014. oni popeli na brojku 6.249.105,47 KM, a ostali dug se odnosi na poduzeća s balahajućim troškovima. Čovjek je tri godine uživao vozikajući se s bijesnim vozilom, reprezentativno trošeći novce, kao da su stigli od srbijanske vlade.

Ali, to nije sve, on je ostavio još veći novčani kaos iza sebe i opet u milijunskom iznosu.

Damir Jelić [ dnevno.ba ]

Glas naroda

A kad su mislili da i kraja nema,koliko je se samo na video nadzoru hapnulo..jim to zna, donio racun a sve ustvari bila donacija..ali neka odgovarat ce se za sve!

Dnevni list...ponedeljak,14.siječnja 2002 god donio popis 112 veličanstveni popis povlaštenih kredida Hercegovačke banke i na popisu pod br.71.nalazi se Zdravko Boras e pa neznam o kome se radi znali itko o kojem se Borasu radi.

nije o ovom na slici iako je i ovaj kvazi strucnjak

Gdje je odgovornost za malverzacije na štetu primanja policajaca zbog kojih su isti podnijeli sudske tužbe?Već dolaze pravomoćne presude čije troškove će na kraju plaćati narod. Sramota, institucija koja treba da poštuje zakon i propisane pravilnike to ne čini

Sami ste napisali tko je kriv, nije on kriv nego tužiteljica Vesna Ćavar koja je to sve krila i istom to dozvolila, vjerojatno uz kakav "mali" poklon za istu.

Nije brada ništa napravila samo glupison ispa sve je pare u MUP-u pokra Zoran Galić pa SAD one i ove tekstove naručuje. Najveći [ * neprimjereno * ] je u MUP-u bio Zoran Galić i njegov rodjak čitavi Miro Galic. Kako su uzeli pare iz spec kase a tek sudjelovanje u razbojništva na medovicim koliko su tu dobili

Kad će istraga protiv madunovica zbog paljenja policijskih vozila u ljubuskom

Nemojte tako na zdravkana, još nije završio onu zgradu na zaobilaznici u Ljubuškom. Nije on ni bio tako loš kakvih kleptomana ima, je bez škole, ali je upa u loše kradese društvo.

Ljubuškim upravlja nesposobna garnitura na čelu s Nevenkom Barbarićem i svu njegovu prljavštinu štiti Ljubuška policija.GRIJEH STRUKTURA.

sto posto si u pravu ajmo ih kaznit dogodine na izborima pa polako policija sud i na kraju ih čeka zatvor

a tek novi zdravko štaće da učini

Što prije ukinuti nepotrebne Županije i Ministarstva tim bolje. Ministre vratiti na zemlju, dat im dobre motike nek obrađuju zemlju. Ovako će i dalje ostati veliki žderači novca bez trunce svrhe. Ah da, svrha su sami sebi. Uhljeb do uhljeba; paradiranje u skupim autima, paradiranje na misama, paradiranje pri polaganju vijenaca, paradiranje po kafićima. hdz=kpj U ovoj državici od 4 milijuna stanovnika imamo više ministara nego velika NR Kina koja ima više od milijardu i dvijesto milijuna stanovnika. Zašto će tolika administracija kad narod odlazi? To nebi izdržala Amerika.

Problem je kada pojedinci na vlasti koriste institucije da ih štite od kontole i nadzora kao što je ovdje vidljivo.Obični čovjek ne plati telefon ili ratu kredita evo opomene za par dana.Ljubuška policija je leglo kriminala i korupcije,tamo hitno trebaju korjenite promjene a onda počistiti Nevenka i njegove štakore.Sve je UMREŽENO.

Jeli istina da su robac i Mate Šimić radili sa Zoranom galicem i kupovali mu nekretnine po rvatskoj

Bože me sačuvaj od ovakvi griješnika. Čuli 7 milja, krsti se pope zemlja se trese. Pa ovoj "državi" nemogu pomoć ni sva bogatstva arapa naftaša, rusa plinaša i kineski punih džepaša. I papa je pokušao sa blagoslovom al mu upalilo nije, pa i Merkelica će izvršit pritisak na bidonosce ali sumnjam da će i nju poslušat. Jedino da rusi pokušaju vojnim napadom kao po Ukrajini. Nema nama spasa dotaknuli smo dno bazena. Nemogu nam više pomoći ni novi izbori ni na istim novi ljudi kad novaca nema.

Bradina je jedina greška što je ostavio Zorana Galića ,Maduna, i ostale lešinare u blizini sebe te im vjerovao, kao tobože profesionalcim, koji se bore protiv zla a u biti oni su najveće zlo, i cijeli vijek u policiji se bave spletkarenjem namještaljkam i prljavim rabotam.
Moj Brada vjerovao si im zad si nasebe uzeo ovo pa sretno ti bilo, mi smo ti govorili kakvi su

Hitno hapšenje i procesuiranje onih koji javni novac koriste za svoj đžep a ne za opće dobro.SIPA KRENI U LJUBUŠKI I TAMO IMA MAMIĆA.

Ja poznam jednog Madunovica iz Klobuka sto prska kad priča,al 90tih,godina bio obicni seljober i [ * neprimjereno * ]ca,mislim da nije na terene išo izvlačio se na tesko materijalno stanje,tada je socijalni slučaj bio,ako je to taj.bio u policiji.

Za ovakve likove jedino treba zatvor.Iz Ljubuškog je izvučeno novca da se moglo otvoriti oko 3000 radnih mjesta .U pravu je ovaj gore komentar da moraju završiti kao Mamići.A Ljubuški Mamić je Nevenko Barbarić koji isisava novac iz Ljubuškog za svoje nekretnine po Hrvatskoj .I to sve uz pomoć Ljubuške policije.

Možda je 3000 radnih mjesta i malo ali takve malverzacije su napravljene u općini da je Mamić mali miš za Nevenka i pomagače.

Imamo 300 sunčanih dana u godini i najbolju platažu uz sami grad ,mogli smo imati najbolja vina a sada nemamo ništa.Sve su pokrali,hotel Bigeste,komunalno,platnara,duvanjska.SRAMOTA I KATASTROFA.

Koji šok pa to se zna imaju nadležne institucije pa neka rade.Ali stoji teza da Ljubuška policija štiti kriminal Nevenka Barbarića.

Pustite čovika da u miru sadi masline, šipke i smilje.

Moj brada posteno te na[ * neprimjereno * ]li,najprije ti dali fotelju i sada nosi sramotu zasobom

brada se utopio sa njima,,ko i oni

Zdravko Boras - Brada za tri godine mandata napravio dug od 7.100.000 KM!?
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari