Održan 7. moto party MK "Bigeste" Ljubuški

ljubuski.info

U petak i subotu održan je 7. moto party moto kluba "Bigeste" Ljubuški na kojem su se okupili brojni motoristi iz BiH i susjednih zemalja.

Motoristi su se na Kravici počeli okupljati već u četvrtak, a u petak je održana prva večer motorijade na kojoj je nastupio Puls rock band iz Zagreba.

U subotu su se motoristi okupili u Ljubuškom, gdje je priređeno neizostavno pranje motora koje su obavile zgodne djevojke. Uslijedio je defile moto povorke gradskim ulicama i vožnja do središnjeg mjesta proslave - vodopada Kravica.

Motoriste i njihove goste zabavljali su Puls rock band iz Zagreba i "naši momci" iz grupe "Nešto između" potpomognuti Go-Go plesačicama.

"Svim bikerima ,ljubiteljima motora i moto skupova, svim ljudima dobre volje koji su bili na našem moto skupu veliko HVALA u ime svih članova MK BIGESTE na velikom odazivu i lijepom druženju. Nadam se da ste svi sretno stigli svojim kućama. Vidimo se uskoro na nekom od nadolazećih skupova", poručili su na kraju druženja momci iz Moto kluba "Bigeste" Ljubuški.

ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
Radio Ljubuški

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari