U utorak polufinale malonogometnog Ivanjdanskog turnira Ružići 2015.

ljubuski.info

U nedjelju 21. lipnja odigrane su četvrtfinalne utakmice malonogometnog Ivanjdanskog turnira Ružići 2015.

Prva utakmica odigrana je između ekipa Binvest Posušje i Dinamo, a završila pobjedom Binvesta rezultatom 5:2. U drugoj utakmici ekipa AX Solinga svladala je ekipu Sovića rezultatom 6:2. Treća četvrtfinalna utakmica odigrana je između Franck Grude Centra i Male sportske škole Sovići-Gorica-Drinovci-Tihaljina, a završila je pobjedom ekipe Franck Grude Centar rezultatom 5:3. U posljednjoj četvrtfinalnoj utakmici caffe bar Blueberry Vitina svladao je ekipu Restoran Karaka Tihaljina rezultatom 5:2.

Polufinalna večer je u utorak 23. lipnja, a raspored utakmica je sljedeći:

  • 21:30 sati Franck Grude Centar - Caffe bar Blueberry Vitina
  • 22:30 sati Binvest Posušje - AX Soling

Osim polufinalnih utakmica za seniore, odigrat će se četvrtfinalne utakmice mlađeg uzrasta, godište 2002. i mlađi. Raspored utakmica mlađeg uzrasta:

  • 20:15 sati Topnici - Fali pet
  • 20:35 sati Nuklearna opasnost - Grude Centar
  • 20:55 sati NK Duhovi - Totalno drugačiji od drugih
  • 21:15 sati Kočerin 2 - Pocrte

U ovim ljetnim danima svakako dođite u Ružića na završnicu turnira. Uz odličan mali nogomet i poznate hercegovačke sportaše uživajte u druženju uz glazbu, jelo i piće. Finalna večer bit će u srijedu 24. lipnja, na blagdan zaštitnika župe Ružići, sv. Ivana Krstitelja. Osim finalne utakmice, očekuje vas bogata i vrijedna tombola, zabavno - kulturni program kao i glazba uživo.

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari