Mladi košarkaš Dragan Džajić pozvan u reprezentaciju Hrvatske

ljubuski.info

Prije nekoliko dana na adresu košarkaškog kluba Ljubuški iz Hrvatskog Košarkaškog Saveza stigla je pozivnica kojom se poziva njihov igrač Dragan Džajić na okupljanje U15 košarkaške reprezentacije Hrvatske.

Dragan je kandidat za članove navedene reprezentacije koja će se u sklopu priprema za međunarodni turnir u Kolindrosu (Grčka) okupiti na pripremama 10. kolovoza 2015. godine u Zagrebu.

Ovo je velika čast i zadovoljstvo kako za klub tako i za trenere koji već nekoliko godina sustavno rade sa mladim košarkašima u Ljubuškom te se nadamo da će Ljubuški u budućnosti iznjedriti još odličnih košarkaša.

Glas naroda

Nije tajna da je Ljubuski oduvijek bio rasadnik dobrih sportista !...Eto sada i ovaj kosarkas ! Nesto mislim , i u nogometnoj reprezantaciji Hrvatske , koja je osvojila trece mjesto na Svjetskom takmicenju u Francukoj - bilo je DEVET igraca sa porijeklom iz BH , plus CIRO , trener svih trenera !..Nesto mislim , rekoh - ali ne mogu da smislim !...

Bravo

Ovo je sve plod Maria Skegre koji svakodnevno radni na rodjenom talentu Draganu Dzajicu a ne moze se zaboraviti Marin BUbalo koji u svom Opelu zaputi se cak iz Zabara to su veliki troskovi a onda se zaputi u prostore Premiera da iskusa srecu. Uvijeti su nikakvi za razvijanje talenta u LJubuskom jer predsjednici kluba s novcem da kupe lopte odu na ljetovanje a najgori je tajnik. I nakon godina obecavanja za prvi tim dobili smo [ * neprimjereno * ] kao i Marin na kladari.

Imamo puno školovanijih i pametnijih bivših košarkaša koji su se distancirali od kluba zbog privatnog interesa vodstva kluba.Ovo bez uvrede nema veze sa Škegrom i njegovim radom.Moglo bi puno bolje ali u LJubuškoj košarci kao i oduvijek pojedincima je važniji vlastiti džep i guranje tatinih sinova i ujedno sponzora nego napredak košarke u Ljubuškom.

Napisite tko su oni kad vec govorite tako,

A bolesnika brate moj,vijest je da mali ide u rep.,ljudi sta nam je vise

Mladi košarkaš Dragan Džajić pozvan u reprezentaciju Hrvatske
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Zatvoren krug propadanja Hrvata u BiH Višnja Starešina | Slobodna Dalmacija
ljubuski.info
Jedinu zastavu na prosvjed donijeli Zaboravljeni branitelji Ratni poručnik, Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Piralen - Mostarska skraćenica za otkaz! Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Sama svoja veleposlanica Ružica Zeljko

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari