Vozilom uletjeli u dvorište, pregazili dvoje djece

stop

Jučer u 19:15 h, u Ulici Ante Starčevića u Posušju, dogodila je se teška prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala i u kojoj su još tri osobe zadobile tjelesne ozljede zasad neutvrđenog stupnja.

U navedeno vrijeme Ulicom Ante Starčevića kretalo je se motorno vozilo marke Seat Altea, BH registarskih oznaka, u kome su se nalazili mlađi maloljetnik (15) i 18-godišnjak iz mjesta Čitluk, općina Posušje (podatak o tome tko je upravljao vozilom će biti objavljen tek nakon što se od njih uzmu iskazi, u skladu s odredbama Zakona o kaznenom postupku FBiH).

U jednom trenutku vozač je izgubio kontrolu nad vozilom nakon čega je isto sletjelo s kolnika i uletjelo u dvorište obiteljske kuće, koja se nalazi uz cestu, gdje je udarilo dva djeteta koja su se tu zatekla a potom i parkirani kamion.

Vozilo je u dvorištu udarilo 14-godišnju djevojčicu, koja je od posljedica zadobivenih ozljeda ubrzo podlegla, i njezinog 13-godišnjeg brata, koji je zadobio tjelesne ozljede zasad neutvrđenog stupnja.

Povrijeđeni 13-godišnji dječak, kao i vozač i suvozač iz Seata, vozilom Hitne pomoći Doma zdravlja Posušje prevezeni su u SKB Mostar gdje su hospitalizirani.

Očevid su izvršili dežurni županijski tužitelj i policijski službenici PU Posušje.

Postupajući županijski tužitelj donijet će odluku o daljnjim istražnim radnjama.

MUP ZHŽ

Glas naroda

ZAŠTO SU RADARI LOCIRANI TAMO DI SE SLABA PAMTI DA JE NEKO POGINUO, da zarade a ne da ovakvih slučajeva bude manje,

nisu radari nabavljeni poradi sigurnosti na cesti već radi osiguranja novca od vozača uhljebima i džaba lebarošima na vlasti,i zato mi je platit ovu kaznu kao da mi mudo čupaju.uvijek su krivi vozači.što se ne održavaju i saniraju ceste,posuvremenjuju i sl,to maafiju u politici ne briga,jer za to trebaju dat novac a oni to nisu navikli.oni su naučili samo uzimat.a za cestarinu uzimaju i za zagađenje voda,kao da brodove vozimo a ne aute i sl.gdje nastaje logika prestaje ova država.nisam za anarhiju i u državi bez reda ne bih volio živit al u ovoj državi se red siluje i trenira na najslabijima.kad čovjek žuri na poso,i 20 na sat prekorači plati 20 km.a taj dan radi za 25.šta mu ostane.kad bi se po znakovima vozilo od crvenog grma do vardišta kod višegrada s osobnim vozilom trebalo bi 10sati na cca 350 km,a za to vrijeme se prijeđe u normalnoj državi oko 800 km.

Jel dizel?

Veliki broj tatinih maloljetnih sinova vozi na području Ljubuškog i time uvelike ugrožava sigurnost u prometu, dok policija kažnjava čovjeka oduzimanjem vozačke kada u naseljenom mjestu sa novijim mercedesom vozi preko 70 km/h. Mi smo svakako zemlja apsurda i pravo je čudo da narod na nepravdu još uvijek trpi.......

i ti tatini sinovi su narod.. Policija je narod.. Svi predstavljaju narod.. Ali kad uzmeš reprezentativni uzorak iz naroda onda skužiš koliko je narod zaostao..

OKO ZA OKO ZUB ZA ZUB

Vozilom uletjeli u dvorište, pregazili dvoje djece
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari