Elektroprivreda HZHB na sajmu energetike "Energa 2015." u Tuzli

ljubuski.info

U Tuzli se i ove godine održava peti po redu međunarodni sajam energetike "Energa 2015." Sajamski prostor na 6.000 četvornih metara u SKPC Mejdan u razdoblju od 9. do 12. lipnja mjesto je susreta predstavnika domaćih i inozemnih kompanija, te različitih institucija I organizacija iz oblasti energetike.

Ovogodišnji specijalizirani goospodarski događaj okupio je 120 izlagača iz 10 europskih zemalja, a prvi puta se predstavlja I jedan izlagač iz Kine.

Sajam je svečano otvorio premijer Tuzlanske županije Bego Gutić, koji je naglasio kako je sasvim logično što se ovaj jedinstveni događaj u ovom dijelu Europe odžava upravo u Tuzli koja je sjedište energije i rudarstva u BiH, te svojevrsni lider kada su u pitanju energetski resursi.

Bruno Bojić, dopredsjednik Vanjskotrgovinske komore BiH, kazao je da ova orgnizacija već petu godinu kao jedan od organizatora pruža potporu Programu 'Energa'.
"Jedna od najvećih šansi Bosne i Hercegovine jesu energetski potencijali i energetska efikasnost, ali 25 posto ukupnoga energetskog potencijala posebice hidropotencijala nije iskorišteno. Nadam se da će vlast razvijati bolju intereakciju sa svima onima koji žele investirati u BiH", istaknuo je Bojić.

Svoj doprinos i ove godine dala je Elektroprivreda HZHB kroz predstavljanje na štandu i participiranje na međunarodnoj konferenciji Energa 2015 kao programskom i stručnom sadržaju sajma.

Na samome otvaranju manifestacije i spomenutoj konferenciji aktivno su sudjelovali članovi Uprave predvođeni generalnim direktorom Nikolom Krešićem, dok je rukovoditelj za razvoj obnovljivih izvora energije i energetsku učinkovitost Miroslav Nikolić održao i prezentaciju projekata Elektroprivrede HZHB.

Moramo naglasiti kako je štand Elektroprivrede HZHB d.d. Mostar pobudio veliko zanimanje ne samo običnih posjetitelja nego i investitora, predstavnika lokalnih zajednica, predstavnika vlade županije Tuzlanske informirajući se o projektima koje naše poduzeće planira u budućnosti.

ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
Sektor za odnose s javnošću EP HZHB

Glas naroda

Zadnja zajednicka slika, mate i kompića iz uprave!

Elektroprivreda HZHB na sajmu energetike "Energa 2015." u Tuzli
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari