Dragan Čović o provedbi unutarstranačkih izbora u ZHŽ

ljubuski.info

Predsjednik HDZ BiH dr. Dragan Čović održao je jučer radni sastanak s predsjednicima Općinskih odobora HDZ BiH ZHŽ, predsjednikom Županijskog odbora HDZ BiH ZHŽ i predsjednikom Vlade ZHŽ-a.

Predsjednik ŽO HDZ BiH ZHŽ Predrag Kožul, upoznao je predsjednika Čovića sa stanjem županijske organizacije stranke te se razgovaralo o provedbi unutarstranačkih izbora u ovoj županiji, predsjednik Čović se informirao o procesu provedbe izbora, kako idu aktivnosti oko općinskih i županijskih struktura izbora, jer se proces izbora mora završiti do sredine srpnja.

Razgovaralo se i o trenutnoj političkoj situaciji u BiH o suradnji i koordinaciji svih razina vlasti sa ovom županijim, kao i o radu Vlade ZHŽ-a.

HDZ BiH

Glas naroda

nevena, sovu, debelog i opet izabrat, nego šta. Završiti započeto.

Koga i što predstavlja ovaj vječiti uhljeb Ante Boras,zbog ovog i ovakvih ja nikad sa Zavoda neću nigdje!

vitinjani su nanijeli štete ljubuškom više nego itko

Ista scena k'o bir vaktile kada bi se voljeni drug Tito sastao u Bugojnu s Brankom i pajdašima, da nakon lova na medvjede vide 'ko je za odstrijel u Partiji. Čuvajte nam jednistvo HDZa 'ko zjenicu oka!

Neuvenko nije presjednik općinskog odbora već Mišetić,lukavi barba, podmukli ,nisam ja a ja sam ,nego je On a opet ja,njegov podmukli stil

osjeti se smrad i preko monitora

Barbarić nije niti među 55 članova predsjedništva i središnjeg odbora a na raadio Ljubuški članak Barbarić s Čovićem

bolje pišite kako čović dobio korpu od radončića, imamo krizu vlasti i fakat me ne zanimaju ovakve nebitne informacije.

neka piše ovaj portal kako su paljevinu vozila mupa ispred zgrade policije u ljubuškom organizirali madun i miroslav galić kako bi iscenirali smjenu marka. eto ko vlada mupom dva kriminalca madun i coto miroslav galić a ova dvojica zajedno sa zoranom galićem su umiješani u prikrivanje pljačke para na medovićim. ništa se madune nemere sakriti

Nezanima me tko, skim, kad i gdje se sastao. Nezanima me tko je čega predsjednik. Nezanima me tko je novi kandidat-i. Zanima ne samo jedno konkretno i iskreno kada dolaze investitori u Ljubuški, kada počinju gradit tvornice i kad će počet zapošljavanja. Dosta mi je više gledat zabušante.

Nikad! Komu će gradit i ulagat pare? Prvo triba imat radnika.
" Ne tražin ja posa, nego radno misto"

Neuvenko nije presjednik općinskog odbora već Mišetić,lukavi barba, podmukli ,nisam ja a ja sam ,nego je On a opet ja,njegov podmukli stil
odgovori
.. 10. lipnja 2015 - 16:01
osjeti se smrad i preko monitora.

Ne kaže se osjeti, kaže se TUKNE.

Zapošljavanje kreće "uskoro" kada budemo imali gdje zaposliti

bla,bla,bla..dabogda im prisjela janjetinja

Svi vi na fotki imate ROM do 1.12.2015 da dovedete par investitora u Ljubuški i da isti počnu gradit tvornice i zapošljavali ili u protivnom "gospodo" kopačke o klin i u planinu čuvat ovčice.

Pa čuvamo već ovčice TEBE

Nadam svoj glas nikome. Bog je jedini koji može upravljati samnom, a ostali mi mogu p....t

Dragan Čović o provedbi unutarstranačkih izbora u ZHŽ
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari