Milijun KM za škole u Grudama, Ljubuškom, Rakitnu i Širokom,

tiskovna

Potpisivanjem okvirnog Memoranduma o razumijevanju između UNDP-a i Vlade Županije Zapadnohercegovačke, koje je upriličeno u prostorijama Vlade ŽZH-a, započeta je uspješna suradnja između Vlade ŽZH i UNDP-a BiH kroz izradu i provedbu strategije razvoja Županije, te se nastavila izradom energetskog pregleda zgrada javnih ustanova.

Ovom prigodom je zaključen ugovor za novi projekt energetske učinkovitosti za 4 osnovne škole u općinama Županije Zapadnohercegovačke. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1 milijun KM, a glavni cilj projekta je provedba mjera energetske učinkovitosti kroz zamjenu ili obnovu postojeće infrastrukture, a sve u cilju postizanja koristi za životnu sredinu i ostvarivanja financijskih ušteda.

Ovaj sastanak ujedno predstavlja i oproštajni posjet rezidentnog koordinatora UN-a/rezidentnog predstavnika UNDP-a u BiH, g. Afanasieva, Županiji Zapadnohercegovačkoj i Vladi ŽZH te će na taj način uspješna suradnja između ovih institucija biti opečaćena svečanim potpisivanjem Ugovora o sufinanciranju projekta energetske učinkovitosti za 4 škole u Županiji Zapadnohercegovačkoj između UNDP-a i Vlade Županije Zapadnohercegovačke. Ugovor je ispred UNDP-a u BiH potpisao i Yuri Afanasiev, a ispred Vlade ŽZH, predsjednik Vlade Zdenko Ćosić.

Formalnim potpisivanjem Ugovora o sufinanciranju u projektu energetske učinkovitosti za 4 objekta škola u 4 općine u Županiji Zapadnohercegovačkoj:

  • OŠ "Prva osnovna škola Široki Brijeg", Široki Brijeg
  • OŠ "Rakitno", Posušje
  • OŠ "Ruđer Bošković", Grude
  • OŠ "Ivana Brlić Mažuranić", Ljubuški.
Vlada ZHŽ

Glas naroda

Bit će love, ohohoooo, evo posla. Gdje sam ja tu?

Milijun KM za škole u Grudama, Ljubuškom, Rakitnu i Širokom,
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari