Donešena odluka o imenovanju Revizorskog tima za koordinaciju

ljubuski.info

Zakonom o kontroli zakonitosti korištenja prava iz oblasti braniteljsko - invalidske zaštite je definirano kako će Reviziju uvjerenja prema ovom Zakonu vršiti Revizorski timovi za kontrolu i Revizorski tim za koordinaciju.

U cilju provedbe ove Odredbe, federalni ministar za pitanja branitelja i invalida Salko Bukvarević je proveo proceduru predviđenu zakonom, na usuglašen prijedlog federalnog ministra Bukvarevića, županijskih ministara i direktora Uprava za pitanja branitelja i invalida obrambeno-oslobodilačkog rata, poštujući nacionalni paritet.

Ministar Bukvarević je, nakon provođenja procesa revizije mimo odredbi zakona, proveo zakonom predviđenu proceduru i dostavio usuglašen prijedlog kandidata za Revizorski tim za koordinaciju predsjedniku Federacije BiH Marinku Čavari na donošenje Odluke o imenovanju.

Predsjednik FBiH je, nakon konzultacija s dopredsjednicima, donio Odluku sukladno dostavljenom prijedlogu čime je konačno prekinuto vrijeme nezakonitog funkcioniranja ovog tima, a samim time je napravljen još jedan važan korak u vraćanju cijelog procesa provedbe revizije u okvire zakona i Ustava, priopćeno je iz Ureda predsjednika F BiH.

Glas naroda

a sada rešetanje ajme majko

revizija po novoj godini svi prolaze

ma kako da ne , na institut i do gola i dobiješ 19% invalidnosti a to se ne pika hahaha, propitaj malo ove lažnjake što su bili

kad će zaostaci

zar nije sve isplaćeno

Tek pola

šta se olašite iavite se edi i toši i za litar loze sređeno kod druga zukana

VETERANI 317 SBBR HEROJ GRADA zamoljavaju predsjednika i ministra kada u buduće donosili usaglašenu odluku koja nije prošla kroz naše udruženje barem bi bilo korektno da i objave imena srećkovića kordinacije . Ali bez obzira na ovu svijesnu maglu - ublehu mi želimo da čestitamo našem VETERANU gosp Crnici koji je iz naše brigade- po našim obavještajnim što je u kordinaciji sa ciljem da ispravi one sve šizofrene - nakaradne članove ZPP od Kupreške koševine - odkosa - streljanice druga Heleza.

Donešena odluka o imenovanju Revizorskog tima za koordinaciju
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari