Održana 8. redovita sjednica Skupštine ZHŽ

ljubuski.info

Skupština Zapadnohercegovačke županije na 8. redovitoj sjednici, održanoj u petak 22. svibnja 2015. godine u Širokom Brijegu, između ostalog, usvojila Prijedlog Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o policijskim službenicima Zapadnohercegovačke županije te Prijedlog zakona o vodama Zapadnohercegovačke županije.

Treba dodati kako je u sklopu ovoga Zakona usvojen i jedan amandman, uložen ispred Kluba zastupnika HDZ-a BiH. Isti je više tehničke prirode radi lakše primjene spomenutog zakona.

Izmjene i dopune Zakona o Vladi Zapadnohercegovačke županije, o kojem se dosta polemiziralo zadnjih mjeseci, usvojen je u formi Nacrta i kao takav upućen u daljnju proceduru.

U formi Nacrta usvojen je i Zakon o trgovini Zapadnohercegovačke županije i Zaključak o usvajanju Izvješća o održanoj Javnoj raspravi o Nacrtu Zakona o obrazovanju odraslih.

Također, većinom glasova usvojen je i Prijedlog odluke o osnivanju Stručne komisije za davanje mišljenja pri izdavanju lokacijske dozvole iz nadležnosti Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i zaštite okoliša Zapadnohercegovačke županije.

Skupština ZHŽ

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Zatvoren krug propadanja Hrvata u BiH Višnja Starešina | Slobodna Dalmacija
ljubuski.info
Jedinu zastavu na prosvjed donijeli Zaboravljeni branitelji Ratni poručnik, Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Piralen - Mostarska skraćenica za otkaz! Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Sama svoja veleposlanica Ružica Zeljko

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari