Miroslav Čorić umjesto Ivane Bunoze, Vilim Primorac preuzima HT Eronet

ljubuski.info

U Sarajevu je jutros počela sjednica Vlade Federacije BiH. U radu sudjeluju i hrvatski ministri, što znači kako je konačno riješeno pitanje dnevnog reda.

Na dnevnom redu sjednice Federalne vlade, ministri će raspravljati o stanju u javnim poduzećima. Riječ je o "Aluminiju", Elektroprivredi HZHB", "Hidrogradnji", "Pretisu", i Željeznicama FBiH", Eronetu.

Kako se doznaje, na jutrošnjoj sjednici Vilim Primorac je imenovan na čelo HT Mostara.

Također, Miroslav Čorić je imenovan na rok od tri mjeseca umjesto Ivane Bunoze na mjestu predsjednika Upravnog odbora Lutrije BiH.

Glas naroda

vidi vidi ove bunozice di je se ona sve pitala

Bravo majstori SDA-DF-HDZ opsjena! Sunce im kalajisano, smjeni bag.ru, naćuri novu bag.ru - i tako ukrug. Sjećate li se one staroga Bote: Kamenica ista, samo druga k.rmenja na ločki.

E da znate pravi CV ovog Vilima Primorca zgadio bi vam se život Prliću neka sude ali mi znamo tko kad i gdje na koji način je osnovao Eronet i tko ga čereči

Bunoza,brzo ces u lance

Boli nju neka stvar kupila je AUDIJA 43 tisuce eura.

Buraz,skupi su odvjetnici,odu pare brzo,znam neke koji su cijelo bogatstvo potrosili da se izvuku iz go.vanca ali nije islo,tako i ona

Brunozica se sprema za bježanje preko grane a evo dobila je kuću u Splitu za vida jedne prljave rabote

Sve se zna,SIPA ce je pokupit za koji dan

A neće koga su to do sada pokupili i osudili

Dobiti će ona još debelu otpremninu,pohvalnicu za uspješan rad i buketu cvijeća.Srećka bude poskupila pola marke i ujdeli vuk magare.

A dragoga ti boga,jeli zapalo sta ove stranke iz hns-a i koalicije koje su dale potporu a cinimi se dobile,samo obecanja pa opet vi u koaliciju radi nacionalni a oni iz privatnih intetesa.to je hdz.

HSP ov Kadar Pogledajte samo koje dobio STIPENDIJE od ELEKTROPRIVREDE sve većinom Dobri Studenti HA HA HA njena rodbina i ČLANSTVO mladeži HSP a KADA ĆE GOS dati ostavku u ELEKTROPRIVREDI jadnica

docekala 5 minuta slave i to je to namirila se sta ce dalje biti vidicemo

Miroslav Čorić umjesto Ivane Bunoze, Vilim Primorac preuzima HT Eronet
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari