Predsjednik FBiH na Danima otvorenih polja ljubuškog mladog krumpira

ljubuski.info

Udruga poljodjelaca ŽZH organizirala je manifestaciju Dani otvorenih polja ljubuškog mladog krumpira u mjesnoj zajednici Vojnići, općina Ljubuški.

Predsjednik FBiH Marinko Ćavara, kao generalni pokrovitelj, nazočio je manifestaciji.

Nazočnima su se obratili: predstavnik MZ Vojnići Miro Ćutuk, načelnik općine Ljubuški Nevenko Barbarić, predsjednik Skupštine ŽZH Ante Mišetić, novinar Dušan Musa, predsjednik Udruge poljodjelaca ŽZH Dubravko Vukojević, direktor Agro - mediteranskog instituta Mostar Marko Ivanković, u ime Uprave BiH za zaštitu bilja gosp. Seid Uzunović, u ime Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva FBiH gđa Selma Šoše.

Predsjednik FBiH pozdravio je nazočne i čestitao na organizaciji manifestacije koja promovira plodove zemlje i rada vrijednih ruku poljodjelaca.
"Čast mi je i zadovoljstvo biti na manifestaciji na kojoj je predstavljen ovogodišnji prvi plod zemlje u BiH, mladi ljubuški krumpir. Čestitam Udruzi poljodjelaca na organizaciji i zahvaljujem na zalaganju za promoviranje domaćih poljoprivrednih proizvoda. Dobrom suradnjom Udruga poljoprivrednika i institucija vlasti trebamo osigurati prostor za promoviranje i izvoz mladog krumpira i ostalih vrsta krumpira i time omogućiti prepoznatljivost kvalitete i cijenjenost truda koji se ulaže u proces proizvodnje. Vjerujem da će Udruge poljodjelaca u suradnji sa institucijama općinske, županijske , federalne i državne vlasti nastaviti sa uspješnim radom i omogućiti izvoz mladog ljubuškog krumpira na tržište EU.", kazao je predsjednik FBiH.

Manifestacija Dani otvorenih polja ljubuškog mladog krumpira održava se već 7 godina i postala je tradicionalna manifestacija na području FBiH. Ovogodišnja tema manifestacije bila je: "Sadašnjost i budućnost proizvodnje i prodaje mladog krumpira".

Glavna svrha manifestacije je promocija jedinstvenog proizvoda na bosansko - hercegovačkim prostorima, kao i upoznavanje proizvođača sa tehnološkim, zakonskim i drugim preduvjetima za proizvodnju i plasman proizvoda na tržištu.

prvi.tv

Glas naroda

Zašto se nazočnima nisu obratili D. Bukmir - predsjednik Saveza poljoprivrednih udruga ZHŽ-a i D. Pavlović - predsjednik Seljačkog saveza FBiH? Imaju veće funkcije u poljoprivredi od pola onih što su se obratili. Nisu podobni ili ih grlo zabolilo?

e to ce vam adz dat morete svi zavrsit vakultete kopacete do kraja zivota i krpit kraj s krajem dabogda se na krumpiru obogatili sto se mene tice ali nije niko pa necete ni vi

nisu, a paše im da budu uz HDZ, radi privilegija koje dobivaju,naročito Bukmir.

Kad će izbori?

Jedno pitanje za cijenjene poljoprivrednike znate li tko je op.ačkao Glamu Glamoč, pomoć-Srbi i Muslimani nisu

ja znam general hvo-a ta će linija za čips motika te rodila ona će te i zakopat

Slavimo sami sebe, koliko smo uspješni i veliki. Naši krompiri su najveći. Najskoli Barabini.

Miro nije predstavnik MZ Vojnići, što je je,on je stavija Ivana Čuljka sa 13 glasova,stavija ga svima u Vojnićin!

vidi ovo Ćavara zna sastaviti rečenicu a da ne kaže nelegitimna i nelegalna vlada!!

Na slikama vele vojnicana nesto nevidim nikoga iz dola i grede .vjerovatno nisu pozvani .

Ovo je trebalo u Vitini brate, ko što je tražio Presjednik i Načelnik lani pred izbore

Cekamo izbore

Vojnićani u proljeće u zimu Ekijevi.

Sve Behara i sve cvijeta a svi u Mikrokreditima,ne znam ko je više lud ili smo svi ludi,,J ,e,b,,o, vas HDZ

nesikirajte se ja san otvorio kafic na pijaci kod mene morete uvik popit pice bez para a zauzvrat kad opet budem mjenja stranku glasajte za mene ,

Perhana ljubi ga majka!:-))

Prije je se znalo paradiranje i prodaja konja je bilo na "VITINSKOM SAJMU".
Jedna za vojnićane:
Što krompir veći seljak gluplji. :))))))))))))))))))

Predsjednik FBiH na Danima otvorenih polja ljubuškog mladog krumpira
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari