FTV sutra u 19:30 donosi prilog o kriminalu i uzurpaciji državnog zemljišta na Plantaži

ljubuski.info

Gotovo 3 minute će u sutrašnjem središnjem dnevniku (19:30 sati) Federalna TV posvetiti kriminalu oko uzurpacije više desetaka hektara poljoprivrednog i građevinskog zemljišta u vlasništvu općine Ljubuški.

Novinari ove TV su jučer snimili video zapis na Plantaži gdje se uništavaju nasadi vinove loze, a kako smo doznali narednih dana Ljubuški će biti u fokusu novinara i drugih televizija (BHT i TV1), jer je Ljubuški postao grad slučaj zbog desetljetnog i sustavnog uništavanja od strane lokalnih političara.

Prilikom snimanja novinari su imali i zahtjev da se udalje s "privatnog zemljišta". Vinogradi na Plantaži nisu ničije privatno vlasništvo niti su dati u koncesiju. Vlasništvo su općine Ljubuški, čiji se službenici, a osobito načelnik općine i Općinsko vijeće odnose na nezakonit način ne zaštićujući općinsku ili narodnu imovinu.

Cijeli slučaj je pod istragom, a njegova uzurpacija je krenula još 2006. godine, pa je Vlada ZHŽ od Županijskog pravobranitelja Mate Lončara zatražila da istraži i eventualno provede upravni postupak protiv odgovornih osoba. To se odnosi na načelnika općine Ljubuški Nevenka Barbarića i bivše premijere Vikora Lasića i Zvonku Jurišića.

Ponavljamo da je Ministarstvo gospodarstva ZHŽ jučer potvrdilo da je zemljište na Plantaži i ono u Otoku vlasništvo općine Ljubuški.

Glas naroda

Treba dovest SVE TELEVIZIJE da vide šta stari" HDZKANI" rade!

Nije bitno koja je stranka, Ljubuski je unisten, dokle cete narode, gledat ovaj lopovluk. A ovaj sto je infornira federalnu tv se zeznija da ce nam probleme i lopovluk rjesavat Sarjevo. Imaju oni bratisa i barbarica na bacanje

Ljudi moji okanite se bratise,sada skrecete nato pozornost a sto je opcina blokirana nitko ne govori.. Kada se opcina nebuni sta ímaju novinari lesinari,buniti

Novinari su tu da upoznaju javnost sa situacijom ,javnost vecinom ne zna za ovakve KRIMINALNE radnje!
A ti [ * neprimjereno * ]u maskiraj nekog drugog u nekim drugim situacijama,ovdje se tocno zna tko je doveo Vinariju i nase trsove u minus od nekoliko milijuna opet nasih marki! [ * neprimjereno * ]

Tražit ću povrat svoje bespravno oduzete imovine u Otoku.Nije to Općinsko niti ZHŽ-a -to je oteto narodu !Svi u Strasbourg!

FTV sutra u 19:30 donosi prilog o kriminalu i uzurpaciji državnog zemljišta na Plantaži
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari