Općinskom vijeću dostavljeno 1678 potpisa protiv poskupljenja vode

čatrnje

Predstavnici Udruge mladi Agape - Ljubuški u ponedjeljak (4.5.2015.) dostavili su peticiju s 1678 potpisa građana nezadovoljnih odlukom Općinskog Vijeća o poskupljenju vode dostavili OV-u uz zahtjev o ponovom uvrštenju ove točke u dnevni red skore sjednice.

Razlog pokretanja ove inicijative je neslaganje s odlukom Općinskog vijeća o povećanju cijene vode koja je usvojena na XXV. sjednici OV-a održanoj 27.03.2015.

"Uvjereni smo da OV neće ostati ravnodušno na prikupljene potpise građana te da će žurno reagirati i izvjestiti građane o svom odgovoru.
Peticijom je prikupljeno mnogo više od potrebnog broja potpisa (minimalno 5% glasačke populacije na području općine) kako bi se ovu odluku ponovo uvrstilo u dnevni red sjednice.
Zahvaljujemo velikom odazivu građana i njihovoj pozitivnoj reakciji na odluku koja se direktno tiče njihovog osobnog budžeta. Posebno se zahvaljujemo podršci građana ovakvim i sličnim inicijativama koje prvotno stoje na usluzi građanima da njima izraze svoje nezadovoljstvo ili neslaganje s odlukama od iznimnog značaja za njihovu sredinu.
Ovoliki broj prikupljenih potpisa pokazuje i to da ljubuško stanovništvo nije potpuno neaktivno u zbivanjima u njihovoj sredini, no ipak se oslanja na inicijativu treće strane. Drago nam je stoga, što smo mogli stajati na usluzi ljubuškim građanima i pokrenuti inicijativu koja može znatno utjecati na odluke OV općine Ljubuški.

Peticija protiv odluke o poskupljenju vode samo je jedan dio misije Udruge mladih Agape da promovira aktivizam građana i njihove nenasilne reakcije na odluke koje ih se tiču te da podigne svijest o važnosti utjecaja pojedinca u društvu i njegovog doprinosa sredini u kojoj živi", priopćili su iz Udruge AGAPE.

Glas naroda

Ja kad sam govorija da se glasa za me nitko nije sluša razumiš ti mene!
Da vam iz prve ruke kažen.. Neće bit ni glasanja uopce o ovome, jer ste napravili grešku u koracin!
A dobit ce te uskoro i potvrdu! Ku vas đ.a.va gonja po nakon vrimenu i sve ostalo razumis, dicu maltretirali.. Ma uzas!
Jedino vas more Živko spasit i ja ko nositelj liste braćo moja!

Samo toliko glasova?Izgleda da narod ne zna šta će od para ili je se u.s.r.a. od ovi adezeovaca.Dabogda bio 5 maraka kubik

Djeco moja, da ste mene pustili da to organizujem skupili bi za tren oka 5000 ljudi! Jeste vidjeli sta mi je ljudi doslo u mostar na skup i u Zagreb! Ali kad nećete ne morate! Nebitni ste!
Ja idem u Austriju prosvjedovat, evo me zvali maloprin da je kavijar pojeftinio 40%!!!
Ako bude tako svi ce ga uzimat, i propade mi status :///
Svi na ulice!!
A ti Ljubuški..khm.. Malo sam razmišljao, najbolje bi bilo... Ma nista, zaboravite.. Nisam ja vise odavde ja sam EU

Koliko je bilo potpisa od partijskih drugova?Bravo drugovi tako se čuva bratstvo i jedinstvo.Jerbo da ste potpisali pročitali bih vas vaši stranački klimoglavci i dizači šapa pa bi automatski ostali i bez posla i bez privilegija koje donosi partija.

Lažno svjedočenje.. Tri put ces me zanijekati prije zore! Ti si Petre stijena na tebi cu crkvu izgraditi!
Ajmo svi skupiti za lavore, kad agape-Ovce podju plakat, bit ce poplave na kraj opcine!
Oni kosonja tri dana dzabe sidija i švrlja prid općinom!

hahahahaha,agapa je cudo,hahahahaha,

hahahahaha,agapa je cudo,hahahahaha,

Kim Jong-il je čudo sa svojom komunističkom partijom pardon u nas je HDZ, ubrzo će on vama svima....... znate majčicu.
Kad budete ulazili u ljubuški plaćati ćete vi i uzdisaje jer ćete dobiti na ulazu aparatiće za brojenje koliko ste kubika zraka uzdahnuli.
Vidjeti ćete da je drug Staljin bio mila majka za našeg evo ti ga na čelnika.
Pa neven kaže kroz pjesmu:
'oj ha ha,
'oj ha ha
Je-bo sam vam,
znanje ja.
'Oj ha ha ,
oj ha ha.

Škico lipo ti sastavljaš pjesme ajde jednu sastavi kakao je te HDZ zaposlio kao direktora voznog parka u JKP i tu si bio 10 godina plaća 2278 KM. Nisi se tada bunio pobro moj..

Kako su agapovci kupili potpise, da nisu zasli u skolu malo..he he

Znači preko 90% građana podražaje poskupljenje ma bravo i ja podražajem sad mi je žao što sam potpisao peticiju jer vidim da je svijest građana jako velika... Živjeli živio HDZ i Nevenko bravo u istinu ste moćni..kap do poda. Ludog naroda majke ti mile..

posto nelegalna naplata vode ,naplata parkinga sto je pocela,nekakve naknade i sve sto oni izmisle da jadnom covjeku uzmu svaku marku ,nece spasiti opcinu ljubuski od unistenja do kojeg su doveli ovi kvazipoliticari,uskoro je za ocekivati postavljanje aparata naplata ulaska u opcinu ljubuski ,da mogu doci eskurzije i profesori da pokazu djeci kako se u kratkom roku moze sve unistiti i opljackati.,,,,parking karta za autobus ce biti 1000eura jer djeca ce imati priliku uzivo vidjeti unistenje svega

Izgleda da ti samo voliš ružno i da uživaš da je sve ružno tako imam osjećaj da je tvoj život u ku..cu . Nije baš sve tako crno kakao ti dopisuješ ima u Ljubuškom i lijepi stvari međutim negativci kao ti to ne vide i u istinu me te je žao.

oće li biti proces za javnu nabavu parking aparata u "Parkovima"
Nediljko Granić,Drago Vegar,Stipe Bojka.
Stipan stara elita HDZea isproban za rušenje i neznanje.
Vegar radilica za HDZove nepodopštine.
Ter na kraju Nedžad more sve samo da je meni dobro.
Čita li ta SIPA ovo i ništa, prd institucija ko' i država.
AJMO SVI SEOBA IZ OVE VUKOJE_BINE:

Nemoj zaboravit Nikolu Leku zvjezdu hdz-a u usponu jest doduše da je on trenutno nisko na hijerarhijskom lancu najbolji primjer za njihovu hijerarhiju su ma.jmuni recimo Leko je onaj zadnji što tribi baje ali dok on tribi Nikici ovaj Vedranu ovaj Nevenku itd. Ipak je i Lekin potpis na papiru, a on je tipičan hdz-ovac priglupast još kad se obuče ko da je neki ministar a ne sluga najvećeg spadala

POGLEDAJTE KAKO SU LJUBUŠKI VJESNIK KORISTI ZA ISKAZIVANJE GLUPOSTI.
Sve ovo navedeno pod navodnicima je toliko smiješno i jadno,u stvari trebalo bi tužiteljstvo ispitati ovu izjavu i blaćenje svog imena.

Tužiteljstvo ŽZH podiže optužnicu protiv urednika portala ljubuski.info i još jedne osobe ?!
Četvrtak, 07 Svibanj 2015 22:47.
Kako neslužbeno doznajemo, Odjel kriminalističke policije MUP-a ZHŽ, na osnovu prijave ovlaštene osobe iz JP Parkovi d.o.o. Ljubuški podnio je Županijskom tužiteljstvu izviješće o počinjenom kaznenom djelu zloporabe položaja ili ovlasti protiv dvije muške osobe.

Navodno, jadna osoba je zaposlenik JP Parkovi d.o.o. Ljubuški. Ta se osoba navodno terete za iznošenje povjerljivih informacija iz ove tvrtke, a dovodi se u vezu sa Tihomirom Bradvicom - urednikom portala ljubuski.net, koji je kao druga osumnjičena osoba te iste podatke objavio bez dozvole tvrtke na stranicama spomenutog elektronskog medija.

Kako smo doznali od izvora bliskom Tužiteljstvu ŽZH u ovom slučaju se provodi opsežna istraga, te će Tužiteljstvo ŽZH najvjerojatnije pokrenuti optužnicu protiv ovih osoba jer pored ovog predmeta u tužiteljstvu ima već desetak prijava protiv Tihomira Bradvice. Kako navodi naš izvor u Tužiteljstvu većina se prijava odnosi na klevetu i iznošenje neistina na portalu ljubuski.net, a dvije se prijave odnose na prevaru i reket radi postizanja koristoljublja".
PRENESENO SA STRANICE LJUBUŠKI VIJESNIK.
Čuli povjerljivih podataka u javnom poduzeću, hahahahahah samo ime JAVNE NABAVKE kažu sve.
Što je ova gospoda uradila kriminalnu radnju neprovodeći javnu nabavku u skladu sa zakonom TIME SE TREBA POZABAVITI JAVNO TUŽITELJSTVO,ne otkrivanjem podataka, za tu bi informaciju trebali biti nagrađeni.
No kako se čini po izjavi ovog portala KRIMINALCI se nagrađuju,a oni koji iznose istinu u proces...hahahahahahahha.

Nepismeni urednici Ljubuški Vijesnika koji niko ne čita.
Boli ih ovaj blog jer se čita najviše

Općinskom vijeću dostavljeno 1678 potpisa protiv poskupljenja vode
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Zatvoren krug propadanja Hrvata u BiH Višnja Starešina | Slobodna Dalmacija
ljubuski.info
Jedinu zastavu na prosvjed donijeli Zaboravljeni branitelji Ratni poručnik, Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Piralen - Mostarska skraćenica za otkaz! Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Sama svoja veleposlanica Ružica Zeljko

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari