Besplatni dermatoskopski pregled i u Ljubuškom

ljubuski.info

U Hercegovini će se, u razdoblju od 11. do 14. svibnja 2015. godine, u sklopu Paneuropske akcije "Euromelanoma day", organizirati pregledi pigmentnih promjena kože.

Akcija Euromelanoma je prvi put pokrenuta 1999. godine u Belgiji, a do ove godine su joj se pridružile 33 europske države među kojima je i Bosna i Hercegovina.

Cilj akcije je upoznati stanovništvo najsunčanijeg dijela naše zemlje s rizičnim čimbenicima u nastanku raka kože, informirati o štetnom utjecaju sunčevog zračenja na kožu te naglasiti važnost samopregleda i pravodobnog javljanja dermatologu.

U Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar, kao aktivnom sudioniku u Paneuropskoj akciji, održat će se pregledi pigmentnih promjena kože od 11. do 13. svibnja 2015. godine na Klinici za kožne i spolne bolesti u vremenu od 9.00 do 13.00 sati.

U našoj regiji, pored SKB Mostar, besplatni dermatoskopski pregledi moći će se obaviti u Domovima zdravlja u Ljubuškom, Grudama (11. svibnja 2015. godine od 9.00 do 12.00 sati) i Širokom Brijegu (14. svibnja 2015. godine od 9.00 do 12.00 sati).

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari