Učenici OŠ Ivane Brlić Mažuranić Ljubuški nastupili na natjecanju "Ja građanin"

ljubuski.info

Osnovna škola Ante Brune Bušića - Rakitno bila je domaćin županijskog natjecanja u sklopu projekta "Ja građanin", praktičnog dijela programa Civitas.

Natjecanje je održano 28. travnja, a sudjelovale su osnovne i srednje škole iz svih općina naše županije. Učenici sedmih i osmih razreda naše škole predstavili su projekt naziva Jednaki izgledi za sve.

U nastavku možete pročitati dojmove učenice Magdalene Luburić.

Nismo bili najbolji, al' smo bili dobri!

Početkom našeg putovanja započelo je i naše druženje. Kroz smijeh i upoznavanja sa suputnicima putovanje je za nas prošlo nevjerojatno brzo, no trebalo nam je vremena da se priviknemo na hladno Rakitno i kišu koja nam je najbolje rečeno ukrasila dan. U učionici smo prvo poslušali kratki govor ravnatelja koji nas je srdačno pozdravio i ohrabrio. Nakon toga osnovne su škole započele s izlaganjem svojih radova, nastojeći što bolje predstaviti svoj problem i moguće rješenje.

Bilo je tu i jako lijepih plakata, ali je ocjenjivački sud morao odabrati najbolji. Nakon izlaganja učenici su se okrijepili i željno iščekivali rezultate. Pobjedu su odnijeli učenici iz Druge osnovne škole - Široki Brijeg, a od srednjih škola najbolji je bio plakat učenika iz Posušja. Tako se naše druženje u Rakitnu polako privelo kraju uz pjevanje u autobusu i slavljenje pobjednika. Za nas je ovo još jedno nezaboravno i poučno iskustvo.

Popis naših učenika: Anamaria Vukšić, Ana Buntić, Danijela Ana Mihaljević, Fran Zelić, Maja Vukojević, Magdalena Luburić, Tin Mijatović, Anica Matić, Anđela Paponja.

OŠ Ivane Brlić-Mažuranić - Gračine

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Svi smo mi krvavi ispod kože Vera Soldo | Republika info
ljubuski.info
Postaje li Gabela obiteljska Troja? Homerolog, Krešo Vujević
ljubuski.info
Zatvoren krug propadanja Hrvata u BiH Višnja Starešina | Slobodna Dalmacija

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari