Rasvjetljene tri krađe

ljubuski.info

PU Široki Brijeg rasvijetlila je dvije a PU Ljubuški rasvijetlila je jednu krađu.

Dana 27. veljače o. g. 26-godišnji građanin je prijavio u PU Široki Brijeg da mu je četiri dana ranije otuđen mobitel marke Samsung, model gt19105p.
Oštećeni je prijavio da mu je mobitel otuđen na radnom mjestu, u jednom širokobriješkom poduzeću.
Operativnim radom kao mogući počinitelj identificiran je M. K. (42) iz Kočerina.
Nad M. K. (42) je izvršena kriminalistička obrada u službenim prostorijama PU Široki Brijeg, a izvršenom obradom utvrđeno je postojanje osnova sumnje da je isti počinio navedeno kazneno djelo.
Uz izdanu potvrdu, od M. K. je oduzet navedeni mobitel, te će isti biti vraćen vlasniku kada se za to steknu uvjeti.
PU Široki Brijeg podnijet će Županijskom tužiteljstvu izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv M. K. (42), zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo Krađa iz čl. 286. KZ-a FBiH.

U utorak 28. travnja PU Široki Brijeg zaprimila je prijavu da je nepoznati muškarac otuđio više parfema iz trgovine DM u Širokom Brijegu.
Odmah nakon zaprimljene prijave policijski službenici izišli su na lice mjesta te izvršili pretragu terena tijekom koje je pronađen i lišen slobode D. Š. (44) iz Sarajeva, općina Novi Grad.
Nad D. Š. (44) je izvršena kriminalistička obrada u službenim prostorijama PU Široki Brijeg, a izvršenom obradom utvrđeno je postojanje osnova sumnje da je isti počinio navedeno kazneno djelo.
Uz izdanu potvrdu, od D. Š. su oduzeti parfemi koji potječu iz krađe, te će isti biti vraćeni oštećenoj trgovini kada se za to steknu uvjeti.
PU Široki Brijeg podnijet će Županijskom tužiteljstvu izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv D. Š. (44), zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo Krađa iz čl. 286. KZ-a FBiH.

U ponedjeljak 27. travnja PU Ljubuški zaprimila je prijavu da je nepoznati počinitelj ili više njih otuđio približno 110 m četverožilnog, koaksijalnog kabela s parcele koja se nalazi u mjestu Klobuk.
Operativnim radom istražitelji PU Ljubuški kao moguće počinitelje su identificirali J. P. (26) iz Klobuka i D. Š. (38) iz Grabova Vrila.
Nad J. P. (26) i D. Š. (38) izvršena je kriminalistička obrada u službenim prostorijama PU Ljubuški, a izvršenom obradom utvrđeno je postojanje osnova sumnje da su isti počinili navedeno kazneno djelo.
PU Ljubuški podnijet će Županijskom tužiteljstvu izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv J. P. (26) te protiv D. Š. (38), zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo Krađa iz čl. 286. KZ-a FBiH.

MUP ZHŽ

Glas naroda

Zašto se ne objavljuju vijesti o ućestalim oružanim pljaćkama po benzinskim pumpama i kladionicama u Ljubuškom?Treba rješavat problem sa razbojnicima i objavljivati snimke kamera po portalima da se javljaju ljudi policiji ukoliko razbojnici budu prepoznati.Okanite se vijesti o krađama mobitela, u Ljubuškom su problemi puno veći, dileri i razbojnici na svakom koraku...

posljedice lose situacije ne mere svak vani a nije svak odgojen

ja mislim da ovaj dvojac iz ljubuškog ima bar 20 kazneni djela ove godine a viđam ih svaki dan.KAKO

bravo rasvjetlili kazneno djelo a onda incijali dš bh ab zg i slično.što ih ne navedete imenom i prezimenom.onu jadnu babu što je jednom nogom u grobu,a drugom na banani osudište i navedošte puno ime i prezime,a u gradu svi osim sudije znaju čije su stabljike bile.

Rasvjetljene tri krađe
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari