U ponedjeljak predavanje dr. Zlatka Miliše, jednog od najistaknutijih hrvatskih pedagoga

ljubuski.info

U ponedjeljak 04.05.2015.godine s početkom u 19:00 sati u Gradskoj vijećnici Ljubuški, gostuje jedan od najistaknutijih hrvatskih pedagoga, Dr. Zlatko Miliša. Predavanje je organizirala Udruge mladih Agape.

Dr. Miliša će održati predavanje na temu: Mladi: od izigrane do bumerang i stečajne generacije, govoriti o suvremenim problemima i načinima njihovog rješavanja, o apsurdima u odgoju i školovanju, te predstaviti svoju najnoviju knjigu "Šok današnjice".

O predavaču:
Zlatko Miliša je sudionik je brojnih domaćih i inozemnih znanstvenih skupova, autor i suautor šesnaest znanstvenih monografija, od čega su tri publicirane u inozemstvu na engleskom jeziku. Ima više od osamdeset objavljenih znanstvenih i stručnih radova u petnaestak časopisa te jedanaest članaka u znanstvenim časopisima. Ima preko stotinjak objavljenih članaka za stručne časopise i listove za mlade. Davao komentare ili bio sudionik na svim važnijim obrazovnim i informativnim emisijama HTV-a, a trenutno je voditelj katedre za Pedagogiju na Sveučilištu u Osijeku.

Od 2010. godine voditelj je poznatog stručnog projekta Deset dana bez ekrana, koji se provodi u dvadeset škola diljem Hrvatske, a preuzet je i u Bosni i Hercegovini, s ciljem oslobađanja mladih od ovisnosti o medijima te kvalitetnijeg korištenja slobodnog vremena.

Pozivamo sve mlade, roditelje, pedagoge, profesore na ovo zanimljivo i edukativno predavanje o temama i problemima s kojima se svakodnevno susrećemo, te kako se nositi s njima, jer "Nijedno ropstvo nije sramotnije od dobrovoljnog" (Seneka).

Dr. Miliša je već održao jedno predavanje u Ljubuškom, 26. srpnja 2013. u organizaciji HKD Napredak podružnica Ljubuški.

Glas naroda

Svaka čast

Dobar za formiranje pravilnog mišljenja omladine koju vlastodršci žele i nastoje izopačiti

U ponedjeljak predavanje dr. Zlatka Miliše, jednog od najistaknutijih hrvatskih pedagoga
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari