Provedena akcija "Sigurnost u prometu"

ljubuski.info

Noću sa subote na nedjelju, u vremenu od 22:00 - 05:00 h, na području općine Ljubuški provedena je županijska akcija pojačane kontrole prometa pod nazivom "Sigurnost u prometu".

U navedenoj akciji su sudjelovale četiri policijske ophodnje, koje su kontrolirale promet u skladu s planom akcije.

Tijekom akcije, koja je provedena na užem gradskom području, kontrolirano je 98 vozača i vozila a alkotestirano je 49 vozača. Izvršenim alkotestiranjima kod 22 vozača izmjerena je nedopuštena koncentracija alkohola u dahu i isti su isključeni iz prometa, a iz prometa su isključena i dva vozača koji su upravljali motornim vozilima bez položenog vozačkog ispita.

Ukupno je evidentirano 28 prometnih prekršaja, svim počiniteljima su na licu mjesta izdani prekršajni nalozi.

MUP ZHŽ

Glas naroda

"Iđe baba ulicom,
trlja vrlja gu-zi-com".

Zar je policiji trebala akcija da iz prometa isključi vozače bez vozačke dozvole! Svaki dan policajac treba biti spreman činiti da sigurnost pješaka i drugih u prometu nije ugrožena zbog tatinih sinova koji su se toliko umislili da mogu šta god hoće pa kruže ulicama općine i pazarnim danom.

Samo kod nas se provode ovakve "akcije" koje se primjenjuju samo na vozače.Većinu nezgoda izazovu upravo oni koji nikada nisu sjeli za volan,s kupljenom diplomom,sjede u uredima i "održavaju" nam ceste

Provedena akcija "Sigurnost u prometu"
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari