Nastavak niza pljački u Šipovači

ljubuski.info

U noći sa subote na nedjelju u Šipovači je opljačkana trgovina "Kristina".

Nepoznati počinitelj, ili više njih, obio je prozor i provalio u trgovinu. Otuđena je određena količina suhomesnatih i mliječnih proizvoda, cigareta i drugih artikala.

Iz trgovine je otuđeno proizvoda u približnoj vrijednosti oko 2500 KM. Vlasnik je o svemu obavijestio policiju koja je u nedjelju ujutro obavila očevid.

Također, u još jednoj pljački, mještaninu Šipovače je s njive u Veljacima otuđen motor za natapanje. Radi se o motoru jače snage čija vrijednost iznosi preko 2000 KM.

Ove dvije pljačke su samo nastavak niza pljački i krađi koje se u posljednje vrijeme događaju u Šipovači.

Šipovača portal

Glas naroda

Daj buco urgiraj da se policija pojavi u našen kraju i kad nema ovaki događanja...dica se trkaju sa autin po selu jerbo nigdi policije

Nedaj Bože više nesriće,neka je glava na ramenu sve ostaloje dobro.Kakvo tek vrime dolazi,a ljudi se oće spremit za zimnicu.Dok policija ispija kave po ljubuškin kafićima [ * neprimjereno * ] kolo vode po selima i poljima (volovi se kradu,živina).

[ * neprimjereno * ] su vec registrirani ajmo potjera nije nitko dosao iz Medjugorja krasti,bit ce covjeku djeca ogladnila i zeni nestalo cigareta i sampona.

Opeet svitlac igo u akciji

Krao je i on na pokeru pa nikome nista pa nije nitko zvao policiju.

Ne pismeni novinar (ako ga se može nazvati novinar), ovdje se ne radi o pljački već o obijanju i krađi... valja to razlikovati!

Nastavak niza pljački u Šipovači
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari