Jurišić napušta HSP BiH i postaje nezavisni zastupnik?

ljubuski.info

Nakon što se predsjednik podružnice HSP-a BiH Viktor Kvesić glasno podigao protiv predsjednika HSP-a BiH Zvonke Jurišića na posljednjoj sjednici Glavnog stana održanoj u Novoj Biloj prošli vikend, Jurišić je odlučio raspustiti ovu podružnicu.

Pored najave da će istu raspustit i u nju postaviti svoje, malo poslušnije ljude od Kvesića, također je vrlo izvjesno kako će Jurišić mlađi (Ivan, Zvonkin sin) koji je zastupnik u Skupštini ZHŽ-a izići iz kluba HSP-a BiH.

Naime, naš izvor tvrdi kako se Jurišić Zvonko želi osvetiti Kvesiću, te će zbog toga njegov sin napustiti klub HSP-a BiH u ovoj županiji i Kvesića umjesto na plaću od 2.000 KM mjesečno svesti na svega 450 paušala.

Do ovoga će doći zbog činjenice da Ivan Jurišić i Viktor Kvesić kao jedini zastupnici HSP-a BiH čine klub ove stranke u Skupštini ZHŽ-a. Izlaskom Jurišića, Kvesić ostaje sam i nemože biti predsjednik kluba, a time ni primati spomenuti iznos plaće.

Juriševim izlaskom iz Kluba HSP-a BiH, on postaje nezavisni zastupnik, odnosno prestaje biti zastupnikom HSP-a BiH.

dnevno.ba

Glas naroda

veća ekskluziva je da dobar dio članstva HDZ 1990 Široki Brijeg prelazi u HSP nakon izbacivanja Kvesića i ekipe...transferi su počeli naveliko

znači zvonkec je i sina ubacio u pulitiku e zvonko zvonko

Sinoc je Cane i sluzbeno postao kandidat za presjednika HSP.Tako da se cini da ce vrcit Zvonko prije nego itko.

mislim da je cane vec gubitnik,stoji ga samo ekipa iz nase županije to ne kompletna već dio...

KOROMANA za predsjednika. :D Možda je pravi trenutak za "uskrsnuće" Hrvatskog Pravaškog Bloka?!
Ima li negdje pravilnik o plaćama skupštinara, profesionalizaciji mandata, odborima itd.?

ćane - predsjednik
ivica miličević - dopredsjednik
Ivica šarac - glavni tajnik
tempo i gijo - članovi

onda klika opet u oporbi.....

Nešto manje od 500 tisuća Hrvata u BiH, a stranaka s Hrvatskim predznakom ima na izvoz. Umjesto da imamo tri kvalitetne i jake stranke, kod nas je u modi foteljizam i osnivanje što više HSP-ova, HDZ-ova, HSS-ova, HKDU-ova, itd. Ujedinite sve HSP-ove u jednu stranku i neka bude isto s drugima i da u istima ima pravo više kandidata se natjecat za predsjednika i dajte mladima da dođu do zraka u strankama, a vi stari se povucite jer ste istrošeni.

Ako je pravaštvo ono što predstavljaju Zvonko i Ćane onda je to pravaštvo davno uništeno.Vadizub i kriminalac konobar ubrzo će morati pred zakonom položit račune.Stoga odmah razmišljajte o nekom drugom vođi jer ova dvojica kad odu u pržun zadugo neće nazad na sunce.Što se malog tiče on je osiguran 4 godine.Pa vi opet birajte Jebivjeetreeeeeee.

Na što spade kuća Pravaša što pohlepni ,nemoralni napraviše od HSP ma svaka vam čast sad ste dokazali koliko ste jadni, kad su prije gotov dvije godine stranku napustili mnogi istaknuti Pravaši ja sam kritizirao iste i smatrao ih razbijačima stranke. Poslije toga nemilog događaja za mene mislio sam da će stranka stati na noge jer svi koji su ostali u njoj imao sam osjećaj da su disali istim plućima. Međutim izgleda da sam bio u zabludi izgleda da su ovi prije progledali i vidjeli sa kim imaju posla nego što sam . Ovo stanje u mojoj jedinoj stranci je pokazatelj samo jednog da ljubav odnosno veza i zajedništvo su bili farsa iza koje je stao osobni interes ili novac čim je novca nestalo izbi je sukob. Svi ovi što se pojavljivanoj u zadnje vrijeme kao kandidati ili kao neka pobunjenička ekipa je u smisli ljudskosti spala na najnižu razinu i postali su nitko i ništa jer u stvari mnogi i nikad nisu bili pravaši pogotovo ovi koji su došli poslije 2000 godine njih je u stranku samo privlačio osobni interes . Sa ovakvim rukovodstvom sadašnjim i budućim stranka nema nikakve budućnosti sve dok ovi korumpirani nemoralni vode stranku.Stranku trebaju povesti mladi i sposobni koji imaju i morala i znanja i snage da stranku izvedu iz ovakvog stanja do koje su je doveli ovi svi što ih spominjete gore u zadnje vrijeme. Pitam vas kakav je razlika između Jurišića i Ćane ili Jurišića i Vite ili Jurišića i Žare ma nikakva svi su oni zlo za HSP i iste treba odstraniti iz HSP....ZA DOM

nemaš ti pojma o čemu pričaš, najprije ti nevaIjaju oni koji su došli poslije 2000. a onda bi da stranku preuzmu mladi, pa koji je to mladi u stranci od 1990.
vezano za ugledne pravaše koji su napustili stranku prije 2 godine, daj molim te nabroji bar dvojicu.

Da to sam napisao jer ovi što su došli poslije 2000 godine uništili su HSP tipa Jurišića, Pavlović, itd..Mlade spominjem jer oni nisu radi interesa u stranci kao ovi što sad vode stranku..koji su tome još nepismeni nekulturni nemoralni itd...Svi su bolji što su napustili HSP prije dvije godine od ovih što su ostali jer ovi su pustili ovim pametnim i pravašima velikog srca da vode stranku ali su bili u pravu oni su uništili i ono što je ostalo. Bolesnici jedni tko vam je sad smetao otišli su oni koji su vam smetali podapinjali tako ste govorili tada na glavnom stanu njih nema sad tko vam sad smeta. Problem je što je mala bara a puno krokodila to je vaš problem vidim ja..

Jel HSP AS bolji. Ma nejavljajte se vi sto se uvlacite vlasti u g u z i c u !!!

marko pinjuh, josip peric,ante krajina,vjekoi filip čamber itd,itd,itd..stotine istaknui

Ja poznati ... sve sugo do jadee

Žmigo za predsjednika...

kad se dobro namrkate mame jedni drugima nemojte me zvat u rat kao prije 24 godine tada ste mi gurali kalaša u ruku a sada ako mi ga nadjete morat će temi temeljito uradit njivu a ja u pržun dolazite bolje da ga nadjete vi nego dica

Pljunuti baaaaaaaabo.

ma samo ribaj zvonko, dosta je kvesićevog javašluka, goni marvu

Ja ću bit precjednik pošten san, nisan bijo u partiji a vatalo me kako kraden još 1995. kad san kra po Šipovu. Ja san precjednik.

đđđđđ

Jurišić napušta HSP BiH i postaje nezavisni zastupnik?
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari