Barikade i vandalizam u Šipovači i Vojnićima

ljubuski.info

U noći sa subote na nedjelju u gornjem dijelu Male Šipovače dogodio se do sada neviđeni huliganski pohod na ovim područjima. Gornja ulica za promet automobilima bila je blokirana jer su na cesti osvanule barikade u obliku suhozida.

U donjoj "Bebekovoj ulici" također su bile postavljene barikade od "paučine" za krumpire prethodno pokidane sa obližnje njive koja je gotovo sva izgazana kao i još neke. U ovome rušiteljskom činu na lokaciji "Beusove njive" počinjena je velika šteta na usjevima nekoliko oranica, a plastenik koji se našao u blizini je "probušen kao švicarski sir". Također doznajemo da je u Vojnićima oštećeno nekoliko automobila parkiranih uz cestu.

Za sada nije poznato što je potaklo nepoznatog počinitelja ili više njih na ovaj huliganski pohod, a mišljenja Šipovčana su različita: jedni smatraju da se radi o međususjedskim obračunima, a drugi su mišljenja da se radi o "balu vampira" lokalnih delikvenata sklonih lakim i teškim drogama. No, ima i onih koji su uvjerenja da je u pitanju "balvan revolucija" povodom nedavnih događaja na političkoj sceni MZ Šipovača-Kašče.

Zatečeni prizorom, zabrinuti žitelji ovog dijela Šipovače pozvali su policiju koja je obavila očevid, a za počiniteljima ovih zlodjela intezivno se traga.

Šipovača portal

Glas naroda

To se Zlatan i Buco natjecali se u šipovačkom triatlonu (gazanje,kamenovanje,trčanje) za titulu u stranci.

A Žarkić sudac dvoboja

Pa zar je sve manito u ovoj Šipovači a ne samo žarkić blećak.

kopiram zanimljivi komentar sa drugog portala a kaže ovako:

Šta radi ŠIPA,zašto ne hapsi seoske divljake,
šta radi SIPA,zašto ne hapsi onog što seoski proračun pokrade?
vlast i policija - mito i korupcija

ŠAPŠARAP

čudo je ovizi internet dosad si šipovčane moga vidit samo ponediljkom u gradu a sad stalno po portalima

Medijski najjače selo nadaleko,a blesotinje,zajebancije i politike nikad dosta. Kome je dosadno u životu neka seli u Šipovaču.

Budala je uvjek bilo i bit će.

U Šipovači pogotovo

Ko se je iz Šipovače iselio spasio se ili nanovo rodio. U cilom selu nema dvi kuće u kojima braća pričaju, a ono sve ostalo i dan danas radi mrginja jedni na druge dižu vile, motike i nagone freze.

iz povjerljivih izvora doznajemo da je to uradila dobro organizirana jedinica iz veljaka da napravi razdor između male i velike šipovače

malo se pristave sorilo a u vas halabuka

Pa zar je sve manito u ovoj Šipovači a ne samo žarkić blećak.
Manit ti jećaća koji je napravija još manitijeg potomka 'ajvanu.

Naučite pravopis,žarkić zna matematiku,32000 km za dvije godine od poticaja,gdje su pare od članarine i u što se troše osim ručkova sa bucom.

To je načelnik nabaca po cesti od "ida"što se žarkić nije tija pobiti sa nasilnikom po funkciji.
E' moj žarkiću nikad više takve prilike da izlemaš haramiju i tlačitelja ljubuške općine.
eee sad ga moreš jeb.

Nema se sta ocekivati od te "omadine" koja je svake subote pijana i nadrogirana, skoro pa svake subote ti DELIKVENTI zavrse na ispumpavanju u domu zdravlja,ali nitko nista ne poduzima , ni policija da im barem GLUPE roditelje obavjesti ili kakvu kaznu napiše, barem nešto , a dobro je dok zidu pristave, i ovako ruse , ali vidjet cete sta ce raditi za 5-6 godina , neces selom smjet proc .

to su došla dica tražit ćače po Šipovači ,dica iz dalmacije.

Bogati ima li itko da kupi zarkicu drugu koznu jaknu onnu crvenu nosa otkad ga ja znàm

koji je to žarkic,he hehe

Bogati ima li itko da kupi zarkicu drugu koznu jaknu onnu crvenu nosa otkad ga ja znàm

Kaže teška su vrimena ,morat će u Kanadu pa će tamo kupiti ,nema od zemlje ništa ...

Žarkić nosa crvenu jaknu, a u tebe [ * neprimjereno * ]ca crvena ko u kapucina što i jesi.
Ima li itko u HDZeu da nije lopina svi ste u bocu odkad vas ja znam.

Molim ovog iznad da on kaže kakvu on jaknu nosi i koje mu je boje partiska knjižica u džepu. Mislim da je prije bila dobro crvena a sad malo nanosi na jalovo hrvatstvo. Kolega neopravdano padaš po ljudima, susjedima predpostavljam , trošiš prostor i vrijeme pokušavajući sa glupim upadicama nešto postići. Osobno riješi u četiri oka stvar oko jakne , a ne ovako upadati i van teme nešto osobno nametati. Nauči se nešto pametno ili u večernju školu sa partiskim drugovima iz HDZ pa nauči nešto.LIJEP POZZ

Tema su vandali a nikako Žarkić. Da kokoš snese primjerice crno jaje vi bi je povezali sa politikom i političarima.

Komšija pogaza luk komšiji, i ubuja veliki broj obuće-nadoda na čizme komad lima,da se misli da je vukodlak!

Šipovača, Vojnići i Veljaci
prodali bi i ćaću na pijaci.

15-20 godina isti (M.Ćutuk, J. Ćutuk, B.Čuljak, V.Džajić, J. Džajić / D.Bukmir, M. Bebek, D.Vukojević, Z.Vukojević, Z.Bebek, B.Živkušić / S.Bojka, M.Bajto, M.Bebek, S.Matić, M.Jelavić) tlače napaćeni puk ovih sela prodavajući maglu... Pogledajte na kojim su oni pozicijama, gdje su zapošljeni i kakve su im aktivnosti...
Pametnome DOSTA!

Ovdje više komentara o Buci i Žarkiću, a najmanje kako ovu situaciju riješit da se više ne ponovi. Lako je štetu radit drugom, a u svojoj kući su manji od makova zrna. Čini mi se da će i po MZ-ma trebat postavit video nadzor.

da je žarkića više vjerujte bilo bi b puno bolje, jedan ud rjetkih koji je pošten-takvi obično bivaju pljuvani.
komentirajte ovo:Čović=Lijanović=Ljubić=Jurišić mlate li mlate i zajebavaju narod
kad je čova protiv jere nešto loše rekao ili obrnuto, zar nije čović najviše doprinio da jere bude na vlasto a jere mu obilato vraćao

Apsolutno se slažem s donjim dijelom tvoga komentara o vrhuškama politika Hrvata BiH. Žarkić mi skroz simpatičan lik i podržavam njegovo djelovanje kad su u pitanju više razine vlasti.
Ali, kako ovi gore navedeni zajebavaju narod u globalu, tako i Žarkić,Buco&comp. po Šipovači i okolici mlateći praznu slamu.
Vidim od ovih nabrojanih nisi spomenuo Raguža pa stoga mogu pretpostaviti da si član ili simpatizer 90-ke, naravno, moja pretpsotavka može biti i pogrešna, ali kad me tvoj komentar primorao da se dotaknem 90-ke, onda moram da spomenem da je to stranka koja je u 3 godine vladavine u ZHŽ-u sa svojim partnerima zadužila županiju skoro jednako kao i HDZ BiH za sve ostale godine.
Koliko li je se novca prebacilo kroz raznorazne udruge koje su nicale kao gljive poslije kiše za vladavine 90-ke. Čak su i ulice asfaltirali priko svojih udruga. Ako ne vjeruješ - pitaj bilo kojeg Šipovčana ili se prošetaj ulicom u kojoj su smješteni Živkušići u Šipovači.

Barikade i vandalizam u Šipovači i Vojnićima
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari