Braći Marić tri i četiri mjeseca zatvora za uzgoj marihuane

marihuana

Pravomoćnom presudom Općinskog suda u Ljubuškom osuđeni su Josip Marić (1989) i Miro Marić (1987), obojica iz Radišića, općina Ljubuški, te im je izrečena kazna zatvora, Josipu Mariću, kao supočinitelju kaznenog djela u trajanju od 3 (tri) mjeseca, a Miri Mariću u trajanju od 4 (četiri) mjeseca, zbog kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Osuđeni Miro Marić je neutvrđenog dana u 2013. godini u blizini obiteljske kuće u mjestu Gornji Radišići, zaseok Humovača zasadio 18 (osamnaest) stabljika indijske konoplje, te mu je stabljike pomagao zalijevati njegov brat brat Josip Marić sve do 16.09.2013. godine kada su na licu mjesta zatečeni od strane djelatnika PU Ljubuški.

Osamnaest stabljika, koje su oduzete od strane djelatnika PU, je njihovim uzgojem naraslo od 70 cm do 185 cm visine, a vještačenjem je utvrđeno da se radi o Cannabisu koji se nalazi na listi supstanci koje su pod međunarodnom kontrolom.

Općinski sud u Ljubuškom

Glas naroda

Pa zar u ljubuškom nema droge pa na ovome članku ni jedan komentar ili ovo nije žarkićev rejon.....

a šta bi ti volio da se ogovaraju ljudi i da ti u tom uživaš? Kupi si život

za pohvalu bi bila svaka policijska akcija ali ima ono ali da se krupne ribe konačno počnu zatvarati i kažnjavati

sve krupne krimo ribe su njihovi dousnici

Braći Marić tri i četiri mjeseca zatvora za uzgoj marihuane
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari