Ljubušak Nikica Sabljić izložbom slika zadivio mnogobrojne Čapljince

ljubuski.info

U galeriji "Tau" u sklopu Akademije Čapljina upriličena je uspješna izložba slika Nikice Sabljića iz Ljubuškog. Radi se o trinaestoj samostalnoj izložbi ovog umjetnika, za kojeg vrijedi istaknuti kako je nedavno imao izložbu u Njemačkoj.

"Prije svega hvala domaćinima koji su mi omogućili da ovdje u Čapljini priredim samostalnu izložbu, a koji su se potrudili da to bude događaj koji će meni, kao i svim umjetnicima, dati inspiraciju za daljnji rad. Veliko hvala fra Mili Vlašiću, kao i Josipu Periću, koji su uložili najviše truda u postavljanje ove izložbe i sveukupnu organizaciju. Gledajući naše prirodne ljepote, a posebno ovdje u Čapljini, svakom čovjeku treba jako malo da postane umjetnik, a upravo ti motivi su moja inspiracija, što se može vidjeti na izloženim slikama. Zbog toga jedno veliko hvala mom prijatelju Franji Primorcu, uz kojega sam proširio svoje slikarske vidike", rekao je Nikica Sabljić prije otvaranja izložbe.

U glazbenom dijelu programa nastupila je ženska klapa Travertin iz Trebižata, a fra Mile Vlašić zahvalio se svima koji su odvojili svoje vrijeme i posjetili izložbu.

Glas naroda

Ako je pratar glavni pokrovitelj i kriticar gore spomenutog "umjetnika"koji se nadahnjuje ljepotama Capljine onda je umjetnost u velikim g.vnima

Ljubušak Nikica Sabljić izložbom slika zadivio mnogobrojne Čapljince
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari