Mira Tomić imenovana v.d. direktoricom Tkaonice Ljubuški

zgrada

U četvrtak 26. ožujka 2015. godine, pod predsjedavanjem dopredsjednika Vlade i ministra financija Tonija Kraljevića, u Širokom Brijegu je održana 7. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Na sjednici je Vlada utvrdila Prijedlog Zakona o vodama Županije Zapadnohercegovačke, koji je upućen u daljnju proceduru Skupštine Županije Zapadnohercegovačke.
Vlada je utvrdila i u skupštinsku proceduru uputila Prijedlog Odluke o osnivanju Stručne komisije za davanje mišljenja pri izdavanju lokacijske dozvole.

Također, Vlada je donijela Odluku o usvajanju Elaborata o obavljenom redovitom godišnjem popisu imovine, obveza i potraživanja Županije Zapadnohercegovačke sa stanjem na dan 31. 12. 2014. godine, kao i Odluku o kriterijima za izbor i imenovanje predsjednika i članova upravnih vijeća zdravstvenih ustanova čiji je osnivač Županija Zapadnohercegovačka.

Vlada je donijela Rješenje o razrješenju članova Stožera civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke, kao i Rješenje o imenovanju članova Stožera civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke.

Ivan Herceg iz Ljubuškog razriješen je dužnosti v. d. direktora gospodarskog društva Ljubuška tkaonica d. o. o. Ljubuški, a Mira Tomić iz Ljubuškog imenovana je za v. d. direktora navedenog gospodarskog društva.

Nives Tomas iz Gruda razriješena je dužnosti v. d. direktora U. I. T. "Hotel Grude" Grude, dok je za novog v. d. direktora imenovan Jure (Ante) Bandić iz Gruda.

Vlada ZHŽ

Glas naroda

A gdje je predsjednik Vlade???

A gdje je predsjednik Vlade???

A gdje je predsjednik Vlade???

25 godina Ljubuški se sustavno uništava Tkaonica je živi primjer pa građani ovog grada dokle ćete trpiti

u pravu si sjednice vlade bi se trebale odrzavati u ovakvim objektima

Zar nije svitlac,Antunovic Igor direktor,on je kao stecajni upravitelj,sve strojeve rastavija,i otjera u Kame na otpad,i dobija uvjetnu kaznu,[ * neprimjereno * ] se na takav sud.

A mozda je razlog neprisustva premijera na sjednici vlade netrpeljivost prema nasim ljubuskim ministrima, jer naveliko se bruji kako siroki i ljubuski ministri se ocima ne mogu vidit

Ministar financija je hit na Sirokom i u zupaniji...Prica se da su odusevljeni s njim od prvog dana...Ako kaze da nesto moze to odradi tocno kako je obecao, ako kaze ne moze - ne pitaj ga vise...Prica se i kako je Toni suvereno i majstorski vodio sjednicu Vlade jucer. Tek sad se vidi koliko je OV Ljubuski izgubilo, covjek je pustao oporbu da kaze svoje, oporba ga cijenila, drzao je razinu...Ovo danas sto govore da je bilo na vijecu, tuga za Ljubuski...

HSP GRAB 2012 glasa za Canu za Nacelnika a za Tonia u Vijece jer je Toni covik.

Dobar Toni, odavno u carsiji i raja ga cijeni i postuje...Jedna mana samo, stranka...

koji bolan HSP di to ima u Grabu jeli?

jadna ne bila o kakvom "hitu" pričaš?ljudi bježe u Njemačku i u ovoj žabokrečini ti baljezgaš - šta?toni kraljević je u odnosu na konkurenciju iznad i to ne zato jer je on "hit" već ga okružuju kriminalci, pijanci i nesposobnjakovići. a šta će uraditi "hit"?ništa.zašto ne?jer je to hdz!!!dobro jutro.

Slazemo se da je Toni bas drugaciji i kvalitetan...Cak se slazemo i da je steta sto je u stranci...Dosad se slazemo hahaha...Voljela bih ga vidjeti kao nekad, da zajedno s curama iz udruge" 5 do 12" koju je vodio ( Borka, Ivana, Antonela, Andrijana, Mila..) krene u borbu za Ljubuski kojem je bas pet do dvanaest.☺

nemoj zezat da je taj čovjek to rasprodao?..svašta...jadna mačko

ovo je Nevenku interesantno da se dočepa placa pa da ruši i gradi stanove..

Jedva čekam da agencija za privatizaciju sve nekadašnje tvornice prebaci u vlasništvo općine. Kakav načelnik i vijećnici. Ja tu nastupam iz sjene. BAZINGA

Mira Tomić imenovana v.d. direktoricom Tkaonice Ljubuški
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentari ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari