U filmu "Preko mosta ljubavi" glumi sedam Ljubušaka

pojedinačne

Nakon audicije koja je održana u listopadu prošle godine i proba koje su trajale šest mjeseci Robert Hodžić, Anita Šimić, Dubravka Mijatović, Toni Čolina, Petar Dugandžić, Azer Ajeti i Josip Skoko iz Ljubuškog čine skoro polovicu glumačke postave filma "Preko mosta ljubavi".

Njih sedmero zajedno sa svojim kolegama Antom Luburićem, Kristinom Barbarić, Antom Babić, Anamarijom Marić, Gabrijelom Čarapina, Mirom Šetka, Mirelom Šetka i Ivom Jerkovićem upravo ovih dana u Hercegovini počinju sa snimanjem scena za film autorice Kristine Barbarić.

Mlada redateljica iz Blatnice Kristina Barbarić ovime ispisuje svoje prve korake na filmskom platnu nakon iskustva i nagrada na Festivalu amaterskog kazališta za srednjoškolce u Konjicu. "Preko mosta ljubavi" film je koji prati ljubavnu priču dvoje mladih, Emira i Barbare u podijeljenom Mostaru. Predviđeno trajanje snimanja filma je mjesec dana na lokacijama u Ljubuškom, Mostaru, Međugorju i Čapljini.

Radio Ljubuški

Glas naroda

Sve naj cijeloj ekipi

mladi jugosloveni opet šire bratstvo i jedinstvo, hoće li trčati štafetu, ili pak snimit štogod o pionirima

Bože dragi čak i za film na ovu temu musliman emir i hrvatica je previše,ja nemogu zamislit da ima onih koji bi mješane brakove čak i na npr,,.poslije ove kataklizme koje je bila rat religija neke lude glave bi da daju primjer pomirenju tako što bi ljubovali oni koji su razlika u svemu sram vas i stid bilo vi niste kršćani treba crkva zabranit vjenčanja mješni brakova nedo bog većeg zla kažu naši stari.ovo je previše i za performans mene su moji roditelji naučili što je tko i što sam kao kršćanin na ovom svjetu dužan činit i promovirat vjeru kršćanstva a ne je poništavat.to je osobno mišljenje,hvala,,

U filmu "Preko mosta ljubavi" glumi sedam Ljubušaka
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari