Zapljena krivotvorene robe i u Ljubuškom

ljubuski.info

Službenici Uprave za neizravno oporezivanje su na području Jablanice, Neuma, Gornjeg Vakufa, Mostara, Vrapčića, Trebinja i Ljubuškog privremeno oduzeli raznu robu ukupne tržišne vrijednosti 52.000 KM.

Roba je privremeno oduzeta u nekoliko odvojenih akcija zbog neposjedovanja bilo kakve dokumentacije o porijeklu iste.

Roba je oduzeta u okviru pojačanih aktivnosti provjere prometa i porijekla trošarina i drugih roba u mjesecu veljači i ožujku 2015., koje provode službenici UNO u Regionalnom centru Mostar.

Radi se o sunčanim naočalama, duhanu za pušenje, cigaretama, parfemima, ručnim satovima, LCD displejima za mobilne telefone, tekstilu i obući. Privremeno oduzeta roba predata je nadležnoj organizacionoj jedinici UNO, a protiv osoba kod kojih je pronađena bit će pokrenuti prekršajni odnosno kazneni postupci pred nadležnim sudovima.

Također, tijekom operativne i post-operativne faze sudjelovanja u međunarodnoj operaciji: "Clean Earth" provedene su aktivnosti provjera kod osoba koja se bave trgovinom sredstava za zaštitu bilja, te je pronađeno i otkriveno streljivo za lovačku pušku - 1169 komada, koja se ilegalno prodavala (bez dokaza o porijeklu).

Službenici UNO nastavljaju pojačane aktivnosti i tijekom ožujka i travnja, kako bi se spriječile sve ilegalne aktivnosti, posebice prodaju robe bez bilo kakve dokumentacije o podrijetlu iste.

Glas naroda

djava vam odnija te 52 iljade okanite se poštena svita neka šverca isukrstati koda vi ne švercate jeli vo opet meni moja dektiva zavraton

djava vam odnija te 52 iljade okanite se poštena svita neka šverca isukrstati koda vi ne švercate jeli vo opet meni moja dektiva zavraton

Svaka čast. Uhvatili sitnu ribu da se ima o čemu pricat. Uhvatite ljude na vodećim pozicijama koji to omogućavaju. Vrh policije i politike pa se onda hvalite. Ups a tko ce ih uhvatiti jedino sami sebe.

Ja sumnjam i u originalnost osobnih dokumenata a kamoli u nekakve naočale ili majice,čuj akcija "Clean Earth" tribali bi lovit one što bacaju kese pokraj puta

Zapljena krivotvorene robe i u Ljubuškom
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari