HSP AS o okupljanju u jednu pravašku opciju

ljubuski.info

Predsjedništvo HSP dr. Ante Starčević održalo je sinoć redovitu sjednicu na kojoj je predsjednik Milijan Nakić podnio izvješću o ujedinjenju i okupljanju svih pravaša u jednu pravašku opcije, kako bi se zaustavio trend usitnjavanja i obezvrjeđivanja pravaša što vodi ka sve težoj poziciji Hrvata u Bosni i Hercegovini.

Uspješno je okončan dogovor HSP dr. Ante Starčević BiH sa Hrvatskom čistom strankom prava i predsjednikom te stranke Tadijom Ljubičićem što je rezultiralo zajedničkim nastupom na listama HSP dr. Ante Starčević BiH na proteklim parlamentarnim izborima.

Predsjednik Milijan Nakić je istaknuo da je u međuvremenu postignut dogovor i sa Ujedinjenom Hrvatskom strankom prava i predsjednikom UHSP-a Miljenkom Milošem, te je dogovoren zajednički nastup na predstojećim lokalnim izborima u Bosni i Hercegovini.

HSP dr. Ante Starčević BiH ne odustaje od daljnjeg ujedinjenja svih pravaša u jednu pravašku opciju što će dovesti do jačanja političke, ali i ekonomsko-gospodarske pozicije hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini.

Ured za odnose sa javnošću HSP AS BiH

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Film koji nećemo gledati Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Prolaze nam životi, a vrijeme stoji Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Kad nezakonito postane normalno... Marko Čuljak | dnevno.ba

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari