HSP AS o okupljanju u jednu pravašku opciju

ljubuski.info

Predsjedništvo HSP dr. Ante Starčević održalo je sinoć redovitu sjednicu na kojoj je predsjednik Milijan Nakić podnio izvješću o ujedinjenju i okupljanju svih pravaša u jednu pravašku opcije, kako bi se zaustavio trend usitnjavanja i obezvrjeđivanja pravaša što vodi ka sve težoj poziciji Hrvata u Bosni i Hercegovini.

Uspješno je okončan dogovor HSP dr. Ante Starčević BiH sa Hrvatskom čistom strankom prava i predsjednikom te stranke Tadijom Ljubičićem što je rezultiralo zajedničkim nastupom na listama HSP dr. Ante Starčević BiH na proteklim parlamentarnim izborima.

Predsjednik Milijan Nakić je istaknuo da je u međuvremenu postignut dogovor i sa Ujedinjenom Hrvatskom strankom prava i predsjednikom UHSP-a Miljenkom Milošem, te je dogovoren zajednički nastup na predstojećim lokalnim izborima u Bosni i Hercegovini.

HSP dr. Ante Starčević BiH ne odustaje od daljnjeg ujedinjenja svih pravaša u jednu pravašku opciju što će dovesti do jačanja političke, ali i ekonomsko-gospodarske pozicije hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini.

Ured za odnose sa javnošću HSP AS BiH

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Leptir nejednakih krila Ružica Zeljko
ljubuski.info
Vrijeme je za otrježnjenje Dr. fra Luka Marković
ljubuski.info
Evo nam ga opet Treći! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Mamci za krokodile Ružica Zeljko

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto