Dvojac osumnjičen za četiri razbojstva u Ljubuškom

ulaz

Policijski službenici PU Ljubuški rasvijetlili su četiri razbojništva, koja su izvršena tijekom 2014. i 2015. godine.

Dana 28. siječnja 2014. godine u 18:20 h PU Ljubuški zaprimila je prijavu da je maskirana osoba izvršila razbojništvo na štetu Sportske kladionice Premier. Prema navodima iz prijave razbojništvo je izvršeno u Poslovnici navedene kladionice koja se nalazi u Ulici A. Stepinca u Ljubuškom a maskirani počinitelj je, uz ozbiljnu prijetnju, od djelatnice kladionice otuđio određenu svotu novca, nakon čega se udaljio u nepoznatom smjeru.

Dana 27. ožujka 2014. godine u 19:55 h PU Ljubuški zaprimila je prijavu da je izvršeno razbojništvo na štetu Ljekarne koja se nalazi u Ulici fra Petra Bakule u Ljubuškom. Prema navodima iz prijave maskirani počinitelj je, uz ozbiljnu prijetnju, od djelatnice navedene ljekarne otuđio određenu svotu novca, nakon čega se udaljio u nepoznatom smjeru.

Dana 10. veljače 2015. godine u 20:35 h PU Ljubuški zaprimila je prijavu da je izvršeno razbojništvo na štetu trgovine "Mini Mal", koja se nalazi u Zrinsko-frankopanskoj ulici u Ljubuškom. Prema navodima iz prijave maskirani počinitelj je, uz ozbiljnu prijetnju, od djelatnice navedene trgovine otuđio određenu svotu novca, nakon čega se udaljio u nepoznatom smjeru.

Dana 17. veljače 2015. godine u 20:35 h PU Ljubuški zaprimila je prijavu da je izvršeno razbojništvo na štetu Samostalne trgovinske radnje "Iva", koja se nalazi u mjestu Pregrađe. Prema navodima iz prijave maskirani počinitelj je, uz ozbiljnu prijetnju, od djelatnice navedene trgovine otuđio određenu svotu novca, nakon čega se udaljio u nepoznatom smjeru.

Nakon zaprimljenih prijava o navedenim kaznenim djelima, policijski službenici u svim su slučajevima izvršili očevide, uzeli iskaze svjedoka te poduzeli brojne druge mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja izvršenih kaznenih djela.
Operativnim radom policijski službenici identificirali su jednog od mogućih počinitelja.

Jučer je slobode lišen S. S. (23), s prebivalištem na području Hercegovačko-neretvanske Županije, te je nad njim izvršena kriminalistička obrada.

Izvršenom kriminalističkom obradom utvrđeno je postojanje osnova sumnje da je S. S. (23) sam počinio drugo navedeno kazneno djelo, a osnovano se sumnja da je prvo navedeno, treće navedeno i četvrto navedeno kazneno djelo počinio zajedno s D. K. (25), također s prebivalištem na području Hercegovačko-neretvanske Županije, koji je trenutno nedostupan i za njim se traga.

Temeljem naredbi nadležnog Suda, a u suradnji s policijski službenicima MUP-a Hercegovačko-neretvanske Županije, policijski službenici PU Ljubuški jučer su izvršili pretragu više objekata na području HNŽ-a, tom prilikom pretrage pronađeni su predmeti koje se dovodi u vezu s izvršenjem opisanih kaznenih djela.

PU Ljubuški podnijet će Županijskom tužiteljstvu izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv S. S. (23) te protiv D. K. (25) zbog osnova sumnje da su zajednički počinili tri kaznena djela Razbojništvo iz čl. 289. KZ-a FBiH, a protiv S. S. (23) i zbog osnova sumnje da je, uz to, i samostalno počinio jedno kazneno djelo Razbojništvo iz čl. 289. KZ-a FBiH.

MUP ZHŽ

Glas naroda

Što ih krijete puna imena i prezimena i adresa stanovanja

puno ime i prezime

Šta tebe ima brinut tko i zašto je uhićen i pritvoren? Ta nije nitko tvoj, a da i je ti bi uđašio na svakog samo da se ne objavi ime i prezime, jer je tvoj. Pošto tebi ništa nije trebalo bi ga objaviti. Ajde lagano rukavice na p.a.p.k.e i kreni u mužnju kokošiju.

kad normala čovjek napravi kavo sitno djelo iz nehaja stave puno ime i prezime a ovakve razbojnike, dilere i ostale kriju zašto gospodine Čutura vi kao glasnogovornik MUP-a to radite

Dvojac osumnjičen za četiri razbojstva u Ljubuškom
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Sustav veza i poznanstava Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Odnos vlasti prema istinskim braniteljima Zaboravljeni branitelj br.690
ljubuski.info
Kada ovce utihnu Ružica Zeljko

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari