Boljitak: Stoji li HDZ BiH iza napada na Jerku Ivankovića Lijanovića?

logo

Robert Crnjac koji je u nedjelju počinio pokušaj ubojstva na dopredsjednika Boljitka, dopremijera i ministra poljoprovrede, vodoprivrede i šumarstva FBiH Jerku Ivankovića Lijanovića i time mu zadao fizičke povrede na licu i slagao javnost kako mu Jerko Ivanković Lijanović duguje novac, a samo dan prije mu prijetio u obiteljskoj kući u Širokom Brijegu, o čemu je danas MUP-u Zapadnohercegovačke županije dostavljen video zapis, danas nastavlja novim lažima i obmanama javnosti.

Postojanje sumnje da je angažirani odvjetnik Roberta Crnjca u bliskim odnosima s kadrovima HDZ-a BiH, upućuje i na sumnje da je napad na Jerku Ivankovića Lijanovića politički motiviran i da se slobodno može tretirati kao pokušaj ubojstva dopredsjednika političke stranke i dopremijera Vlade FBiH, te da je ovo samo još jedan u nizu pokušaja HDZ-a BiH, da kako to rade od 2001. kada je osnovana, Narodnu stranku Radom za boljitak na njenom putu ka gradnji i razvitku privredne, poljoprivredne i ekonomski održive Bosne i Hercegovine, zemlje svih njenih naroda i građana, zaustave.

Podsjećamo, da su upravo, optužbe, da je dopredsjednik Boljitka Jerko Ivanković Lijanović zadobio fizički napad, zbog navodnih dugovanja prema Robertu Crnjcu koji sa svojim odvjetnikom Ivanom Brekalom, bliskim kadrovima HDZ-a BiH i huškačkim HDZ-ovim medijima iznosi laži o ljepljenju plakata u toku predizborne kampanje za Jerku Ivankovića Lijanovića, samo dokaz da su te optužbe lažne i politički montirane, za što će Jerko Ivanković Lijanović podnijeti i tužbu za klevetu.

Očito je da svi koji iznose ovakve laži zaboravljaju da, također na osnovu lažnih i neutemeljenih optužbi, dopredsjednik Boljitka, tada šef izbornog štaba stranke je priveden samo dva dana uoči početka predizborne kampanje 2014. godine i cijeli mjesec iste, sve do poslije održanih izbora, bio je zadržan u pritvoru, čime je bio spriječen voditi vlastitu predizbornu kampanju, a kamoli nekoga angažirati za lijepljenje njegovih plakata kojih nije ni imao. Jerki Ivankoviću Lijanoviću je u tom razdoblju bilo uskraćeno osnovno demokratsko pravo, i mogao je komunicirati samo sa suprugom i djecom, mada, kako je i Ustavni sud BiH prije mjesec dana obznanio, nije bilo osnova za pritvaranje dopredsjednika Boljitka Jerke Ivankovića Lijanovića, čime su mu narušena osnovna prava prema Europskoj konvenciji o ljudskim pravima i Ustavu BiH.

Ured za odnose s javnošću

Glas naroda

ćuli pokušaj ubojstva.pa kako vas nije stid.čovjek drži pištolj u ruci,mlatne jerku u glavu drškom pištolja i ode,i to je pokušaj ubistva.ne daj bože da je pucao pored njega to bi po vama bilo ubistvo,a ne daj bože da ga je pogodio i ubio,to bi bilo ubistvo na entu.puno tog ovdje smrdi.ovaj robert je idio t,al jerko je mustra.kad bi neko želio mene da ubije ja bih se potpisa da to učini ovako.i bio bih mu zahvalan na ovakvom pokušaju ubistva,do kraja života.a jerko odavno traži da ga netko mlatne,možda se i spusti na zemlju.

Za gosta, pa nismo bolan Nigeriji da mlataraš okolo s pištoljem ma tko bijo s druge strane,očito ne pratiš zbivanja u svjetu,pogledaj štase desi u Americi u koju se mi ugledamo ,kad neko izvadi plastični pištolj a kamoli pravi,toliko radi sami nas.

dikane moj da se jerko ponaša bilo gdje kao što se ponaša ovdje bio bi u zatvoru ima 15 godina.napisao sam da je robo id iot,a to sam napisao zbog njegovog postupka jer čovjeka ne poznam,nisam širokobriježanin.pare se ne mogu pošteno zaradit u kratkom vremenu,nekog moraš nasadit il čovjeka il državu.da je ovo normalna država ovo se ne bi dogodilo,jer bi institucije radile svoj posao.a o americi mi nemoj molim te.oni su stvorili i robu u jerku u ovom slučaju.

ovaj robo je narkoman i član njihove stranke neznam kakve veze ima hdz sa ovime

Boljitak: Stoji li HDZ BiH iza napada na Jerku Ivankovića Lijanovića?
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari