Na odmorištu Kravica benzinske postaje s trgovinom, caffe barom i restoranom

ljubuski.info

Direktor JP Autoceste FBiH Ensad Karić i direktor Holdina d.o.o. Sarajevo Ante Aralica potpisali su danas dva ugovora, o korištenju cestovnog zemljišta i obavljanju pratećih djelatnosti na autocesti A1 za odmorišta PUO Lepenica i PUO Kravice.

Na dionicama Međugorje-Bijača i Sarajevo Zapad-Tarčin, puštenim u promet prošle godine, gradit će se prateći uslužni objekti (PUO) da bi se putnicima osigurao puni konfort, kako je to i uobičajeno u svijetu, priopćeno je iz JP Autoceste FBiH.

"JP Autoceste FBiH ovim ugovorima realizuje izgradnju objekata na odmorištima u vrijednosti investicija od 12 milijuna KM. Izgradnjom uslužnih objekata na odmorištima želimo vozačima i putnicima omogućiti sigurniju i udobniju vožnju, ugodan predah i siguran nastavak putovanja" - kazao je Ensad Karić.

JP Autoceste FBiH ustupa na korištenje cestovno zemljište za izgradnju pratećih uslužnih objekata i obavljanje pratećih djelatnosti na osnovu javnog oglasa, provedenog u studenom prošle godine, na rok od 20 godina.

Na dvostranim odmorištima Lepenica i Kravice, s obje strane prometnice, u roku 11 mjeseci bit će izgrađene benzinske stanice s trgovinom, caffe barom i restoranom. Korisnicima će usluge biti pružane 24 sata dnevno.

"Veoma smo zadovoljni, te uvjereni da su ove četiri benzinske stanice tek početak širenja INA mreže u BiH i suradnje sa JP Autoceste FBiH. Investicija od više od 12 milijuna KM će osigurati izgradnju objekata po najvišim europskim standardima objekata slične namjene, gdje ćemo vozačima ponuditi bogat izbor proizvoda, te ugodno mjesto za odmor" - istaknuo je Ante Aralica.

Prihodi od naknade za korištenje cestovnog zemljišta JP Autoceste FBiH će uložiti u daljnju izgradnju autoceste na Koridoru 5-C.

Komentari

Vi se raspravljate oko gluposti komentirate gluposti a zasto ovakvu stvar svi ignorirate?
Ovo je u najmanju ruku mogla otvorit Opcina.
Ako nema nitko od privatnika iz Ljubuskog da uzme ovu lokaciju i nesto otvori te time prihoduje direkt u nas grad trebala je to uraditi Opcina.
Jel moguce da Ljubuski jedini na kugli zemaljskoj nece imati koristi od autoputa???

Za gosta,To možemo zahvaliti našim političarima,jer za njih je bolje dase mi iseljavamo paje njima lakše upravljati,jer pametni napuštaju didovinu a ovi se uhljebili i koketiraju sa svakim samo daje njima dobro.a od naši deviza iz inozemstva ubiraju proviziju i opet im dobro,S R A M O T A.Torbu narame i ŠKIJU preko GRANICE ko birvaktile.

Na odmorištu Kravica benzinske postaje s trgovinom, caffe barom i restoranom

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Evo nam ga opet Treći! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Mamci za krokodile Ružica Zeljko
ljubuski.info
Crkvi u Hrvata treba šamar kakav je dobio papa Franjo teolog Dalibor Milas | express.hr
ljubuski.info
O kojoj Herceg Bosni pisati? Slaven Raguž | Hrvatska republikanska stranka

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari