Puljić: Nisam vjerovao da me traži Hajduk

ljubuski.info

Veznjak federalnog drugoligaša ljubuške Sloge, Kristijan Puljić, svoju će nogometnu karijeru nastaviti u dresu splitskog Hajduka.

Ova nam je vijest potvrđena jučer od samog Kristijana, ali i od sportskog direktora Sloge Damira Vučića. Slijedom dobrih rezultata postignutih igrajući u dresu Sloge, Puljić je potvrdio svoje znanje i kvalitetu koja nije mogla ostati nezapažena, a što je dovelo do preokreta u njegovoj karijeri.

Ovaj 19-godišnji mladić je svoju nogometnu karijeru započeo u klubu Bigeste iz Ljubuškog, u kojem je bio do predzadnje godine juniorskog staža. Nakon toga, svoju karijeru nastavlja u Zmaju iz Makarske, da bi se prošlog ljeta vratio u nogometni klub iz svog rodnog grada, odnosno Slogu.

Svojom dobrom igrom, Kristijan je oduševio kako svoje klupske suigrače, trenere, ali i publiku koja je također znala prepoznati potencijal ovog nogometaša. Govoreći o novonastaloj situaciji, Kristijan kaže kako je još uvijek u nevjerici, jer Hajduk smatra jednim od najboljih klubova kako u Hrvatskoj, tako i cijeloj Europi.
"Nakon utakmice su me nazvali iz kluba, i rekli kako su agenti Hajduka zainteresirani za mene. Ispočetka nisam vjerovao, ali kad sam se sabrao, shvatio sam da je to doista istina. Drago mi je, jer mislim da bi svatko od nas volio zaigrati za klub kao što je Hajduk, a koji je po meni jedan od najjačih klubova u susjednoj državi. Reakcije svih u klubu, mojih suigrača, ali i obitelji i rodbine su bile pozitivne, svi su mi poželjeli puno sreće i uspjeha u daljnjem radu", kazao nam je Puljić, dodajući kako mu se vjerojatno neće biti teško naviknuti na život u Splitu i sve ono što s time dolazi.

Trener u omladinskom pogonu Sloge, Damir Vučić, koji je s Kristijanom radio kao trener i u Bigesteu i Slogi, za ovog novopečenog hajdukovca ima samo riječi hvale.
"Bilo bi ružno reći da je ovo kruna karijere jednog nogometaša, ali je svakako logičan slijed u onome što je Kristijan dosad radio. Smatram ga izuzetno nadarenim igračem, koji svoje kapacitete tek treba potvrditi, i ovo što mu se pružila prilika da igra u Hajduku, smatram da mu je jedna određena satisfakcija, ali ujedno i obveza nastaviti onako kako je do sada radio, da se afirmira te da na zadovoljstvo svih dođe do pozicije da igra u nekom većem europskom klubu", izjavio je Damir Vučić.

Dnevni list

Glas naroda

Trud se uvjek isplati.Sretno u bilom dresu.

Bravo Kiko,sretno u novom klubu.

Kiko bravo pratio sam vas omladince Bigeste-a i već odavno se vidjelo da si se isticao i savjesno se posvećivao radu i napornom treningu i neizmjerno mi je drago da su agenti HAJDUKA prepoznali u tebi taj potencijal i da ti dragi BOG dadne snagu da i dalje briljiraš i postigneš još puno uspjeha kao igrač i kao čovjek .

Puljić: Nisam vjerovao da me traži Hajduk
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari