Jurišić vodi HSP u HNS, Milić protiv

ljubuski.info

Sjednica Glavnog stana Hrvatske stranke prava BiH koja je održana u nedjelju bila je više nego zanimljiva.

U konačnici su izišli sa zaključkom da kolektivno kao stranka ili pak ono što je od nje ostalo uđu u HNS, međutim nisu svi bili za to.

Najoštriji protivnik ove ideje bio je, kako doznajemo, Petar Milić, koji smatra kako ovo nije najbolji put za ovu stranku, dok je najveći zagovarač ideje ulaska u HNS koji je ponovno aktiviran upravo zbog ulaska ove stranke u Platformu prije četiri godine bio predsjednik HSP-a BiH Zvonko Jurišić.

Zanimljivo je spomenuti kako jedan od naistaknutijih HSP-ovaca Stanko Primorac Ćane nije nazočio ovoj sjednici Glavnog stana.

Podsjetimo, Primorac je prije par mjeseci dao i ostavku u Skupštini ZHŽ-a, odnosno svoj zastupnički mandat prepustio stranačkom kolegi Viktoru Kvesiću.

Na ovoj sjednici Glavnog stana je također izražena zabrinutost zbog neformiranja vlasti u Bosni i Hercegovini, jer se na ovaj način država dovodi u nepovoljnu situaciju, a najveću štetu trpe narodi ove države.

dnevno.ba

Glas naroda

Oj vukovi stari gdje ste,
oj vukovi stari s kim ste
da li će vas pravaštvo ikad snaći
da li vam to išta znači?

Oj vukovi stari gdje ste,
oj vukovi stari s kim ste
pamtite li one Bubimire
što danas iza ćoška vire

Jedini pravi pravaši su davno napustili HSP-a,uvidjevši tko vodi ovu časnu stranku.
Ovo što je ostalo u njoj, najveća je [ * neprimjereno * ] hrvatskog naroda.

ne dajte im, nek uđu u SDP-e, ma kako ih nije sramota

ne dajte im, nek uđu u SDP-e, ma kako ih nije sramota

Pravaštvo je povijest rekla Ruža Tomašić!

Ljubuški "Boljitak" i "Budimirovci" zajedno osnivaju novu stranku???

Pakt sa SDP tražili vraga zubar krajina Ante vrime naplate

Samo nesposobni i pohlepni i bolesnici mogu dovest HSP do ovakvog stanja tipa Jurišić, Kvesić, Zorić, Ćorluka. Pavlović.Čane , Milić... ovu cijelu ekipu veže interesna ljubav i ništa više što se tiče Pravaštva oni ga nikad nisu ni imali glavni im je cilj bio kako se okoristiti od stranke to im je jednom mjerom i pošlo za rukom jer su ulaskom u Platformu dobili mrvice od Lagunđije, Na njihovu žalost cijenu su uskoro platili ne da su se prepolovili ne zadnjim izborim nego nisu dobili ni 30% glasova na odnosu izbora 2012 godine ,, I ovo definitivno kraj pravaša Jurišića i ostali jazavaca, U tekstu se spominje Ćane kako nije došao na sastanak koji je glavni pokretač ulaska u vlast sa Lagunđijom nije došao zato što mu je previše ulaska u nečije dupe a sada mora u Čovićevo dupe da bi se pokušali spasiti zatvora... Jurišić je to procjeni zadnji put na sastanku predsjedništva isti je rekao citiram... Jedini nam je spas HNS drugog izlaza nema, kraj citata i nabrojio je sve probleme koje ima ne terenu a financijski je to nemoguće izdržati te da opstanak HSP ovisi o ulasku u HNS..Pa dragi Pravaši dobro jutro vam!

blago nama pa imamo tebe informatora

Blago ili ne tako ti je to nema vas nigdje nesta ćete sa političke scene jedino što će vam ostat mali prst iz Čovićeve [ * neprimjereno * ]..samo vi ajde te Čoviću on će vas spasit u to budite sigurni..

Čovjek vas lijepo informira jer ste postali kao pariške ddroljeeee sa svakim se gazite...

Kad bi Cane dosao na sastanak onda bi oni sto ga traze znali gdje je

Uskoro će svatko znati gdje će biti došlo je vrijeme plaćanja računa... ratni profiteri trebaju platit za sve zlo koje su napravili, Zenica im dom treba biti,

tužni zbore jeste jadni ni sami niste svjesni koliko vidi ovog Kvesića pozvanog crvena papuča da on bude u vrhu stranke smiješno...

jeli kvesić ima diplomu iz Kiseljaka?

j.... te kvesic

oni su i pošli samo radi uništavanja jadnog napaćenog hrvatskog puka i osobne to jest pljačke zase niko nespominje ovdje krajinu čanbera živka asića a milić je odavno sa čovićem onda niži rang martinović buhač i ostali imaju oni ti što kažu njihovi ortaci aferima to jest orašaka a da nespominjemo njihove ljubavnice što ih ucjenjuju i tako dalje đabe ti je brisat sve se zna

Ma nemaju oni bolan ljubavnice oni imaju i djecu po Bosni.

hsp je tocno ondje gdje zasluzuje

za urednika i čitatelje pronađite tekst u dnevnom listu od 16 rujna 2002 strana treća naslov p reko nerođene djece uz pomoć čovića do stotinatisuća maraka e to su naše velike hrvatine a kasnije ćemo o ostalim iz ove ekipe o pljački i i bogaćenje na štetu sirotinje

2002 veliš bogati ima li išta iz 1945,1946

Sa ovim gore komentarima dokazivamo tko smo i što smo svaki svoje lice pokaziva u pravom smislu na žalost to smo mi Hrvati jad i bijeda od naroda iznosimo i što je i što nije. Najlakše je na svoje iznosit pogledajte se u ogledalo i u pitajte se dali ste vi ispravni i što ste vi učinili za bolje danas.

pa crni kukavče čiji su oni ikakvi su to katolici kad kradu od dice sirotinje penzinera invalida i da šutimo i da im damo podršku ti gore malo promućaj sa svojom glavom oni se pozivaju na starčevića da on vidi okreno bi se u grobu a i pratri i popovi bi trebali vratit pare šo su ih ovi potkupili dok su bili na vlasti i podilit narodu i rodiljam

Slažem se Hrvatske [ * neprimjereno * ]ke treba prozivati i reći što su radili i kakao su pljačkali svoj narod i odakle im imovina iskreno rečeno ovi na slici jazavci iz HSP su ništarije pa samo ih pogledajte jad i bijeda fukara do fukare..

Jurišić vodi HSP u HNS, Milić protiv
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari