U Veljacima poginuo 27-godišnjak, jedna osoba teško ozlijeđena

stop

Jedna je osoba smrtno stradala, dok je jedna teško ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se u noći sa subote na nedjelju dogodila u mjestu Veljaci, općina Ljubuški.

Nesreća se dogodila tri sata nakon pola noći i u istoj je smrtno stradao Tomislav Džajić rođen 1988. godine dok identitet ozlijeđene osobe nije otkriven.

U policiji i Županijskom tužiteljstvu nisu željeli otkrivati detalje nesreće pa čak ni tko je upravljao vozilom u kojem su mladići stradali.

Kako smo uspjeli doznati iz izvora bliskih policiji i Tužiteljstvu, mladići su se nalazili u vozilu Mercedes. Iz za sada nepoznatog razloga oni su izletjeli s ceste i potom navodno udarili u jednu obiteljsku kuću..

Odmah nakon prijave o nesreći, na lice mjesta su izišli policija i ekipa Hitne pomoći.

Nažalost, od zadobivenih ozljeda, Tomislav Džajić je preminuo na mjestu, dok je drugi mladić nakon pružene liječničke pomoći prevezen u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar gdje je zadržan na liječenju.

U Tužiteljstvu nam je tek potvrđeno da se nesreća dogodila u Veljacima i da je nakon obavljenog očevida pokrenuta istraga uzroka nesreće. Nad tijelom preminulog obavit će se obdukcija kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.

Dnevni list

Glas naroda

pokoj mu duši.

U Veljacima poginuo 27-godišnjak, jedna osoba teško ozlijeđena

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Film koji nećemo gledati Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Prolaze nam životi, a vrijeme stoji Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Kad nezakonito postane normalno... Marko Čuljak | dnevno.ba

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari