Tko stoji iza "Koordinacije udruga proizišlih iz Domovinskog rata HZ HB"

ljubuski.info

Koordinacija udruga proizišlih iz Domovinskog rata priopćila je da je pozorno pratila i analizirala političke programe svih sudionika u izbornom procesu i, zajedno s velikim brojem udruga na svim razinama, odlučila dati potporu strankama okupljenim oko HNS-a, a predvođenih HDZ-om BiH.

"Mi točno znamo koje su se stranke opredijelile u okviru HNS-a ponuditi 'Hrvatski odgovor' u kojemu je definiran i način rješavanja braniteljskih problema. Koordinacija udruga proizišlih iz Domovinskog rata u potpunosti podupire dosadašnji rad HNS-a i pozdravlja poziv da mu se priključe svi koji prihvaćaju akte i načela njegovog rada", navodi Koordinacija koja "ne sumnja da će predizborna obećanja biti provedena" te naglašava da se nikada nije bavila kadroviranjem u HNS-u niti u ijednoj političkoj stranci niti želi utvrđivati koliko mjesta kojoj stranci u vlasti pripada, kako je to objavljeno u pojedinim medijima.

"Mi znamo tko su izborni pobjednici te nam je jasno tko čini većinu, tj. vlast, a tko su gubitnici, tj. tko je oporba. Mi ne znamo tko se krije iza akronima 'Koordinacija udruga proizišlih iz Domovinskog rata HZ HB' koja očito ima želju kreirati nove odnose unutar HNS-a, no ne i hrabrosti deklarirati se i otkriti identitet jer je očito da se ne radi o braniteljima već o ljudima iz sjene koji zlorabe naziv 'koordinacije udruge' kako bi skrili vlastiti identitet", stoji u reagiranju.

Komentari

kakva koordinacija udruga,pa predstavnici udruga nikad nisu sjele za isti stol,a ovi navodno " koordinatori" pojma nemaju koliko uopće ima udruga

šta je preduvjet da se učlanite u neku od tih udruga.čime kordiniraju.sve je to go [ * neprimjereno * ].kad su mi slali poziv za u rat nije mi trebala udruga,a sad više udruga nego vodovsa.a invalida više nego vojnika.lezi ljebe da te jedem.

ovo što ste prekrili zvjezdicama je čovjek koji zavuče svoju ruku u tuđi džep,u narodu poznat ko go l o p oov.

VETERANI 317 SBBR SA VRATA BOSNE mišljenja su da treba izaći sa zahtjevima prema predizbornim obećanjima sa JOB - UNIJA VETERANA SBK i to 1. Brisati ćlanak 3 ZPP vraćanje istih koeficijenata VF - OS dobar 1,485 idealan 1,821.2. Trajni boraćki dodatak nezaposlenima - registar do uslova penzionisanja VETERANIMA - BRANITELJIMA 3 KM . POZDRAV DOMOVINI DO UŠIJU BRADARIĆ - TUFEKĆIĆ - ČAVARA - MUŠIĆ .

Đole jedina udruga koja nešto radi je Z,B i B, a sve druge su na državnim jaslam

Tko stoji iza "Koordinacije udruga proizišlih iz Domovinskog rata HZ HB"

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto