Akcija "Druker": Odvjetnici protiv određivanja pritvora

ljubuski.info

Na Sudu BiH jučer je ujutro održano ročište na kojem se raspravljalo hoće li Mujo Smajlović, istražitelj Tužiteljstva BiH te Robert Iličić zvan Robac biti pritvoreni ili pušteni na slobodu nakon što su uhićeni u akciji SIPA-e.

Istražitelja Smajlovića sumnjiče da je odavao tajne iz Tužiteljstva, a Iličića da je trgovao eksplozivom te da je surađivao sa Smajlovićem. Njihovi odvjetnici su govorili kako misle da pritvor ne bi trebao biti određen.

Smajlovićev odvjetnik Vlado Adamović je rekao kako mu nisu pokazani dokazi protiv njegovog klijenta, a Iličićev odvjetnik Sead Temim je isto to tvrdio.
"Ukazali smo sudu da je razlog za pritvor neosnovan i da je riječ o preuranjenom djelovanju, jer nam dokazi nisu prezentirani" rekao je Temim. On je rekao da je Iličić surađivao sa Smajlovićem, ali da su surađivali oko otkrivanja kriminala. "On je imao vezu sa Smajlovićem, ali ona je bila u smjeru suradnje na otkrivanju kaznenih djela, a ne činjenju kaznenih djela", rekao je Temim.

Glas naroda

treba biti oprezan s pritvorom

Akcija "Druker": Odvjetnici protiv određivanja pritvora
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari