Skupština ZHŽ-a blokirala plaće

trojac

Proračunski korisnici Županije zapadnohercegovačke, njih više od 2000, plaću za prosinac neće dobiti u zakonom propisanom roku. Topli obrok im također nije isplaćen, a upitno je kada će biti.

Premijer ZHŽ Zdenko Ćosić kaže kako je situacija u kojoj se nalazi ova županija apsurdna najprije zbog činjenice što je novac za ove svrhe osiguran. Problem je nastao zbog neusvajanja rebalansa proračuna za 2014. godinu.
"Rebalans proračuna ZHŽ-a za 2014. godinu je Vlada ZHŽ-a usvojila i Skupštini dostavila još 10. prosinca 2014. godine. Iz meni nepoznatih razloga taj rebalans nije stavljen na dnevni red sjednice Skupštine ZHŽ-a", ističe Ćosić.

Dodaje kako je ovo za njega jedna neviđena situacija.
"Ovo je jedna od situacija koje u narodu izazivaju gađenje prema javnim službama i politici s potpunim opravdanjem", kazao je Ćosić za Večernji list.

Kako se neslužbeno doznaje, ova blokada je rezultat neutaženih apetita ljubuškog načelnika Nevenka Barbarića koji je nalogodavac iznenadne bolesti Predsjednika Skupštine ZHŽ Ante Mišetića - Sove.

Glas naroda

Nečuveno!Blokirati primanja za 2000 ljudi zbog svojih hireva i osobnih interesa.Pitaju li se Barbarić i Sova od čega ćemo mi kupiti hranu i jesu li nam djeca gladna?Treba tu [ * neprimjereno * ] smijeniti pod hitno!

ćuj nisu dobili plate za prosinac a sad već sijećanj e stvarno ste se našli s ovim napaćenim radnicima zahebavati i još im topli obrok ne date poslije ovolike žderačine ovizi dana

Hoće mi neko reći kakve mi koristi imamo od tih parazita pogotovu Općine... 2000 tisuće plaća pa ne bi da nas ima 800.000 tisuća a ima nas u Županiji 80.000 ma treba to smanjit na 500 najviše taj županijski aparat je parazit ovog društva dok jedan ministar ima tri savjetnika (jer su većina glupa te i imaju fabusovu diplomu pa im treba toliko savjetnika ) te vozača pa tajnice pa službene mobitele pa auta službena itd itd ... u isto vrijeme narod gladuje i jedva spaja kraj sa krajem dokad više ovako pitam se,,

Službena vozila se trebaju koristiti samo u službene svrhe i samo u tijeku radnog vremena, a isti se koriste u privatne svrhe, tako kad dođeš na vlast uzmeš skupo auto i isto privatiziraš do kraja svog političkog mandata, a ista bi se trebala parkirati na parkng mjestima državnih ustanova, a ne u privatnim dvorištima i da iste koriste djeca i rodbina koda im je to očevina. Sova je uzeo na korištenje Audi 3.0 radi "manje" potrošnje i bržeg dolaska na posao koji ne obavlja jer je po nalogu šefa bolestan.

Igraju se ljudskim sudbinama....neka se ne čude ničemu.... ;)

Šta je reć, problem u općini, Barbarić kriv, problem u komunalnom B kriv, problem u Parkovima B kriv, pa sada i u Županiji? Što je previše previše je!

Vi ste ih postavili j.bali vas oni

Šta je reć, problem u općini, Barbarić kriv, problem u komunalnom B kriv, problem u Parkovima B kriv, pa sada i u Županiji? Što je previše previše je!

BIRALI STE GOSPODO SAD IH GLEDAJTE KAKO CE VAS SATRATI.........:-(

glasajte za nas,glasajte za nas,glasajte za nas

ovo je hvala posle izbora

mišetić je naj omraženiji čovjek u ljubuškom neznam jel toga svjestan

sova sebi blokiraj primanja a pusti jadni narod da živi čini se da si zaboravio šta znači kad plaća kasni

Nije on jadan ni kriv koliko ga ovaj uvaljuje zaradi svojih interesa a sova ko sova samo mu pomalo ekipa okreće leđa ,ne znam primjećuje li to od silnog prijateljstva sa budćim minis. i načeln a oni će ga i "odstraniti" kad im bude nepotreban...moj Ante.

e stvarno je [ * neprimjereno * ] mišetić kako mu nije žao ljudi

ko je kriv.....za Ljubuški rukomet....Zvonko Herceg il općina il županija ili oni koji ga postaviše...sramota da smo pali na niske grane....

sram te bilo sova šta radiš dotaka si dno, zauzimaš se za onoga debeloga borasa

situacija u ljubuskim kaficima je pod kontrolom.
kafici su puni,od lokalni politicara,opcinski duznosnika i proracunski korisnika nemoze se nac mjesta ,
jer niko drugi nema u ljubuskom niti ulazi u kafice,sram vas bilo sta ste uradili od ljubuskog

Znate kako se sova svojevremwno javljao na telefon.ovdje gospodin ante misetic.toliko o sovi.sova se razboli kad mu kazu.sova pisa kada mu kazu.seere kad mu kazu i gazi ljude kada mu kaze nevenko.e moj sova pogubio si se i bojim se da ti je kasno vratiti se medju normalan svijet.tvoje je odzvonilo.bojim se da te nexe na kraju zapasiti ni ono mjesto koje ti je paponja dao po kazni.dobra je taj paponja bio i tone koji su te procijenili dobro.covjek bez misljenja stava i sposobnosti.pitajte ga kako je zavrsio pra o odnosno pitajte boze zepica.i o cenami uskra ivat primanja.fuj

E moj narode ove županije sam si bira vlast u općini HDZ,vlast u županiji HDZ ,vlast u državi HDZ e sad ćete naredni mandat gledat i uživat kako se oni j.e.b.u. međuse.A vama jedna narodna"Dok je ovaca bit će i vune"

Sve će to riješiti predloženi ministar finanacija sa sprejom za zalizavanje.

nije zalizanko sam došao na mjesto neko ga je izabrao

ne vjerujem da su toliko neozbiljni da bi debelog borasa ponovo vratili kad čovjek ima nekoliko primanja

nemojte žurit ima raja para kao i vi

Imate na birou cijele obitelji bez ikakvih primanja da li ste ikad o njima razmislili

Ma šta ste se prepali , bit će para .
Čovik kupuje franke , nema on vremena baviti se sada vama .

tko visoko leti nisko pada moj ante

Čovjek koji puže nema gdje pasti

Pa dobro jadni narode koji se miriš sa situacijom ma kakva bila,pitate li se kakve su sankcije za odgovorne,koji su doveli do ovakvog stanja.Jesu li možda oni zbog nerada ostali bez plaća?Na vrijeme se vidi kako će nam biti sljedećih godina,jasno ako se budemo slagali sa takvim stanjem(a sigurno hoćemo).

bože sačuvaj

Ajme meni ja nemam nikoga na državnim jaslama,ali imam sjena puna štala nemam stoke da to pojede,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.H.D.Z.Hajde narode na izbore i disu sada LIJANOVIĆI jesuli i sda krivi.

Nemojte se brinuti ako baš dođe u zadnju Davorin Medić će besplatno djeliti puru i lučnicu najugroženijim korisnicima kojima je namještao natječaje!

Ni fratri im nepomazu

Skupština ZHŽ-a blokirala plaće
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari