U alkoholiziranom stanju razbijao inventar na svadbi

ljubuski.info

U nedjelju u 04:40 h policijski službenici PU Posušje lišili su slobode J. K. (26) iz Gruda, za kog su prethodno zaprimili prijavu da u alkoholiziranom stanju razbija inventar u Svadbenom salonu Stević, u kom se održavala svadba.

Nakon što je priveden u službene prostorije PU Posušje J. K. (26) je vrijeđao i omalovažavao policijske službenike u svezi s njihovim obavljanjem službe, a potom je u prostoriji za zadržavanje razbio umivaonik.

Nad J. K. (26) je izvršena kriminalistička obrada nakon čega je pušten na slobodu.

PU Posušje podnijet će Županijskom tužiteljstvu izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv J. K. (26) zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo Oštećenje tuđe stvari iz čl. 293. st. 1. KZ-a FBiH.

Također, PU Posušje sankcionirat će J. K. (26) putem prekršajnog naloga za prekršaj protiv javnog reda i mira iz čl. 12. st. 1. tč. a) Zakona o javnom redu i miru ŽZH (omalovažavanje tijela vlasti ili njihovih službenih osoba, prilikom obavljanja ili u svezi s obavljanjem službe).

Inače, za ovaj prekršaj zapriječena je novčana kazna u iznosu od 700,00 do 1.500,00 KM.

MUP ZHŽ

Glas naroda

Lijepo je neko rekao- svako će imati pet minuta slave.

U alkoholiziranom stanju razbijao inventar na svadbi
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari