Ruža Tomašić pristupila Hrvatskoj konzervativnoj stranci

pobjeda

Hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Ruža Tomašić pristupila je u subotu u Šibeniku Hrvatskoj konzervativnoj stranci (HKS), najavljujući da će se aktivno priključiti radu stranke u pripremi za iduće parlamentarne izbore, priopćeno je iz HKS-a.

"HKS je počašćen ulaskom Ruže Tomašić u našu stranku, posebno zbog toga što je imala ponudu nekoliko stranaka", rekao je predsjednik Hrvatske konzervativne stranke Mihovil Stanišić.

Tomašić je izjavila kako je ulaskom u HKS održala obećanje koje je dala svojim biračima da će uz rad u Europskom parlamentu nastaviti aktivno sudjelovati u nacionalnoj politici, priopćeno je iz HKS-a.

Eurozastupnica Tomašić također je rekla da je pristupila Hrvatskoj konzervativnoj stranci jer podržava program koji se temelji na postavkama starčevićanstva i modernog konzervativizma.

HKS naglasak stavlja na zaštitu obiteljskih vrijednosti, jačanja gospodarstva kroz poticanje obrtništva, malog i srednjeg poduzetništva te zaštitu nacionalnih interesa, posebno u okviru daljnjih integrativnih procesa u Europskoj uniji, navodi u priopćenju glasnogovornik stranke Marinko Bobanović.

Tomašić smatra da će HKS dati kvalitetan odgovor hrvatskim biračima koji traže nova rješenja u upravljanju državom i razočarani su dosadašnjim radom političkih stranaka koje snose odgovornost za tešku ekonomsku i moralnu krizu u Hrvatskoj.

Ocjenjuje da HKS za provedbu svog programa ima kvalitetne mlade ljude koji su svjesni svoje odgovornosti i prihvaćaju izazove budućnosti, navodi se u priopćenju.
"Hrvatska je u velikoj krizi i potrebne su joj hitne mjere za izlazak iz nje. Hrvatski konzervativci imaju snage i znanja da je iz te krize izvuku", rekla je Tomašić.

Hrvatsku konzervativnu stranku osnovali su krajem studenoga 2014. bliski suradnici Ruže Tomašić, koji su zajedno s njom napustili HSP AS.

Glas naroda

E Ruže-Ruže,puno bolje si odlučivala u Kanadi -sa pištoljem ,nego u ovoj kaljuži Balkanske politike.

Ruža Tomašić pristupila Hrvatskoj konzervativnoj stranci
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari