Galić suspendirao službenika Granične policije

vozilo

Direktor Granične policije Bosne i Hercegovine, Zoran Galić u ponedjeljak je u skladu s ovlastima i odgovornostima propisanim Zakonom o upravi i Zakonom o policijskim službenicima BiH donio rješenje kojim se privremeno suspendira policijski službenik V. Ć. sa zadataka i dužnosti koje obavlja u Graničnoj policiji BiH do okončanja disciplinskog postupka.

Naime, postupajući po zahtjevu Ureda za profesionalne standarde i unutarnju kontrolu Granične policije BiH, Disciplinska komisija Granične policije je 19.12.2014. pokrenula disciplinski postupak protiv policijskog službenika V. Ć. zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio teže povrede službene dužnosti iz člana 105. stav (1) točka 6., točka 7., točka 13. i točka 19. Zakona o policijskim službenicima BiH.

Navedene točke se definiraju kao 'vršenje aktivnosti koje nisu u skladu sa interesima policijskog organa ili bez prethodnog odobrenja starješina', 'ponašanje koje onemogućava, ometa ili otežava drugim izvršavanje službenih zadataka', 'prikrivanje činjenica o načinu izvršavanja službenih radnji ili upotrebi sile od strane drugog policijskog službenika, koji je načinom izvršenja službene radnje ili upotrebom sredstava prisile počinio težu povredu službene dužnosti' i 'davanje netočnih podataka koji utiču na donošenje odluka nadležnih organa ili izazivaju druge štetne posljedice'.

Smatrajući kako bi bilo štetno po Graničnu policiju BiH da policijski službenik i dalje ostane na dužnosti u ovom policijskom organu, doneseno je rješenje o privremenoj suspenziji koja će trajati do okončanja disciplinskog postupka, navodi se iz Ureda za informiranje GP BiH.

Glas naroda

Ovo je sramota svaki dan na portalu ovi ludjak fuj Sto ne pise ovaj portal o kriminalu zorana galica o parama sto je uzeja iz spec kase o laznoj diplomi o njegovim ukrajinkama o suradji i uzimanju para od mate simica robca cepe.

Vjerovatno covik puno zna i razotkrijo koje bobic pa ga zato suspendira, sad ce kriminalca dovesti umjesto ovoga tako bobic radi. Njemu samo policajci koji su skolni kriminalu odgovaraju a postene kao hofman aljicka sklanja.

Savjetnici bobica boro leko robac zulj i cotavi miroslav galic i ne zaboravimo miroslav cepo. Da je pravne drzave ovi svi skupa bi tribali dobiti 300 godina zatvora.

Dobro je rekao prvi komentator, tko je ovaj Galić i kako svako malo on na ljubuškom portalu, nema ga na ostalim portalima, ali da se vratim, jedan potpuno nebitni bilder, notorni lažac i manipulator. I dosta više njega!

u nedostatku vijesti pisite samo o ovom i ovakvom zasto ne napravite intervju s njim pitanja ce spremiti ovi sto ga poznaju bolje od urednika portala

Komentar dva je ziva istina.

Suspendirani policajac je VLADO Ćorluka zapovjednik postrojbe Granične policije smještene u Grudama.
Radi se o čovjeku sa preko 35 godina radnog staza.Razlog za suspenziju je da se Ćorluka pošalje u mirovinu a na njegovo mjesto dovede Ivan Misetic iz Ljubuškog,koji je
do sada bio inspektor unutarnje kontrole i koji je radio na Corlukinom "predmetu":-)
Da nije otužno bilo bi smješno,ha,ha,ha!

bilo što više reći bilo bi suvišno jer zorane ti se trebaš lječiti pod hitno, ti si odavno izgubio razum i uništavaš sve oko sebe. vrati ti se to u životu kad tad nemoj to zaboraviti sada misliš da si nedodirljiv ali se varaš brzo te kazna stigne za sve ove tvoje prljave rabote što činiš. dođe taj dan brzo ali tada nećeš imati vremena za kajanje.

nisam ta osoba koja podržava da se ovako neko proziva kao ovaj galić ali isto moram reći da o tom liku u hercegovini ništa nisam fino čuo, strašne se stvari vezuju uz njega ako je samo mali dio toga istina onda je to strašno ali gdje ima i dima ima i vatre.

vlado puna podrška od kolega, izdrži a ova [ * neprimjereno * ]a i kriminalac sa posušja neće još dugo

Galicu sto sebe ne suspendiras zbog istrage koju vodi tuziteljstvo bih protiv tebe a zbog organiziranoga kriminala da pojasnim ljudima teretis se zbog suradnje sa matom simice krijumcarenje kradenih vozila, kako ti je mate kupova nekretnine i mnogo toga drugoga. Kako ti ovako olako blatis ljude ni radi cega pisati ce brzo portali i o tebi gdje ces biti ocrnjen ali argumentirano.

Kletve vlasnika čija su vozila ukradena sigurno će doći na naplatu!!!

Bravo Zorane dosta je korupcije na granici.

ko kontrolira Kasce ,tamo cvjeta biznis dan ,noc.

Ako ste savjestan građanin prijavite saznanja na broj 036 / 811-010 ili u radno vrijeme 811-026.

nazvo bi i imam sta rec ali nemam na racunu

Mi smo ograničen narod i imamo ograničenu policiju, mi propadamo zato što smo ograničeni, narod koji gleda samo kako će džabe proć-use nase i podase, osuđeni smo na propast (nismo svi ali uglavnom)!

Moze galic sta oce kad je jak vidi mrcine kolki je

Moze galic sta oce kad je jak vidi mrcine kolki je

Mujo, nije Galić na slici.

Galić je gospodin čovjek.

Za xy: Jadni mi kad takve kao ti imamo:PARAZITU!!!

STRUČNJAK, pretpostavljam da te je Galić uhvatio u nekom nečasnom djelu i procesuirao te ,

Uvaženi ravnatelj Galic za šefa istraga u Granicnoj policiji doveo je izvjesnog Šaku podoficira JNA koji je čitav rat proveo u makedonskoj vojsci.Nakon ratovanja na IKM - u Kumanovo,Ovaj se podoficir dovukao u Sarajevo i uhljebio u Granicnoj policiji.
Sunce ga je ogrijalo Galicevim dolaskom,ovaj je u njemu prepoznao potencijal i dodijelio mu prvu rodnu u Granicnoj.
Prethodno je naravno uz stegovnu prijavu kao i u slučaju Ćorluke,Aljicke i Hoffmana otjeran mladi i sposobni Drago Coric,.
Samo glasovi koji dolaze govore da ce ovaj režim kratko trajati,vrlo,vrlo kratko!!!

Josip Šako gdje je god radio , radio je pošteno i iskreno.

Jos samo da vrati svima pare od koga je posudio 20-30 i zaboravi a mislim da njega zovu HVO 97 jer se tada poceo izjasnjavatcko rvat

Josip šako smeta onim koji graničnu policiju žele privatizirat

U Hrvatskim snagama tijekom domovinskog rata bilo je i pripadnika Makedonskog naroda. Ako se Josip Šako tokom svog službovanja našao na prostoru Makedonije i priključio se ustroju Makedonske vojske to je jako human čin. To je primjer da su patriote iz reda Hrvatskog naroda koji su se zatekli na prostorima Makedonije , u najtežim trenucima za Makedonski narod, pomogle Makedoncima u uspostavi suverene Makedonije. Braća i rođaci od Josipa Šake bili su u Hrvatskim snagama.

Bravo Zorane..U kratkom roku dokazao si da imas kompetrncije vrsit ovu duznost.Prvi koji je presjekao puteve kriminala Vlade Corluke!

Corluka=proslo svrseno krim vrijeme :)

Vlado puna podrška, vole te tvoji trgovci akumulatora! K tome kad dodamo da si bio veliki borac za Yugoslaviju a to su dokazao privođenjem Mate Bobana !!!

E VLado stari kralju nezakonitih radnji, moram da te pitam di su moji trimeri? Sram te bilo!!!!!!! I Sram bilo ONE koji te brane !!!!!!!

Dolazak Zorana Galica na čelo granicne policije je Bozije davanje ovoj državi. Malo je ovakvih kao sto je on da je u potpunosti predan poslu i spreman zadati veliki udarac organiziranom kriminalu.Pokazao je to radeći i u MUP-u ZZH gdje nije susprezao ni u životnim prijetnjama.Zato, citajuci gore negativne komentare imam osjecaj da iza svega stoji ONi kojima je Zoran stao na put i ONIMA kojima odgovara nered.

Postenijeg službenika Granične policije od Josipa Sake NEMA!!!

O njegovom poštenju bi mogli dosta toga "potvrditi" kolege policajci kojima nikada nije vratio posuđeni novac iz vremena dok ih je reketario kao nekadašnji zapovjednik Doljana.Radi se o velikom novcu,možda bi se istrage kojima ova "poštenjačina" rukovodi mogle i time pozabaviti!?

Prijatelju, ti u startu ne znaš želiš li pitati ili odgovarati. Misao o biti onoga o čemu pričaš i se temelji na neistinama tako da onda ne znaš na kraju ni koji bi znak stavio. !? ili ?!

Taj IZVJESNI Josip Sako nije bio podoficir JNA,nego je bio oficir JNA sa zavrsenom prestiznom VOJNOM AKADEMIJOM.Postao je KAPETAN sa 23 godine.Nikada nije radio u Makedonskoj armiji.Ovaj izvjesni sto pise ove nebuloze nije dobro obavijesten.

Ljudi sto reketiraju velike novce,imaju stanove,kuce,vikendice.A nekadasnji zapovjednik Doljana do prosle godine je zivio kao podstanar.Taj sto do svoje 48 godine je zivio kao podstanar nema se cega bojati.Moze samo da hoda uzdignute glave.On se sigurno ne boji ni jedne istrage,nema ZASTO da se boji.Mirno spava.Josipe KRALJU.

Citam ove komentare i pitam se,kako policajci koji nemaju ni srednju skolu ili je jedva imaju i su polupismeni imaju toliki novac ``da pozajmljuju`` jednom obrazovanom zapovjedniku.Kako su ih zaradili?ZNA SE KAKO,na korumpirani nacin.Ja zivim blizu granice na Doljanim, ne radim u Granicnoj ali znam kako policajci na prijelazima zaraduju novac i na koji nacin.Oni su korumpirani i oni treba
da se boje bilo kakve istrage.

šta se tto događa u

Josip Šako bio je oficir JNA, krajem 80-ih i početkom 90-ih služba mu je bila u Prištini u kasarni Maršal Tito. Bio je komandir čete vojne policije, dva moja ujaka su služila vojsku u njegovoj četi. Znam da je na Kosovu bio 1989. kada su bile velike demonstracije Albanaca, kao i to da je januara 1992. i dalje bio u Prištini.

Galić suspendirao službenika Granične policije
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Otišao sam, a nikad nisam otišao Ivica Primorac | kasce.com
ljubuski.info
Ni sad nije jasno Ružica Zeljko
ljubuski.info
Film koji nećemo gledati Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Prolaze nam životi, a vrijeme stoji Berislav Jurič | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari