Budimir od novih vlasti očekuje ostvarenje predizbornih obećanja

ljubuski.info

"Godina iza nas možda je najteža godina za Bosnu i Hercegovinu od završetka rata, imajući u vidu da je 40 posto zemlje pretrpjelo strašne poplave, dogodili su se prosvjedi koji su za posljedicu imali paljenje zgrada bh. institucija, a dogodila se i strašna rudarska nesreća", kazao je danas predsjednik Federacije BiH Živko Budimir.

"Nije bilo lako gledati zapaljene zgrade institucija BiH, to nas je prisjetilo na ratna vremena i nadam se da se takvi trenuci neće ponoviti. Ne mislim da građani ne bi trebali prosvjedovati, nego se nadam da više neće koristiti takva sredstva u izražavanju svog neslaganja s vlašću i njihovim metodama vladanja", pojasnio je Budimir.

Govoreći o narednoj godini i očekivanju u novoj godini Budimir kaže da od novih vlasti očekuje da održe svoja obećanja data u predizborno vrijeme uoči listopadskih općih izbora.
"Vrlo brzo ćemo biti u prilici da ocijenimo njihove poteze. Poručio bih građanima BiH da ukoliko ne budu stvari išle onim smjerom kako su političari obećali ne treba čekati kraj njihovog mandata", zaključio je Budimir.

FENA

Glas naroda

Mi očekujemo 100 000 radnih mjesta koje si obećao!
U koliko ih ne dobijemo nećeš imati ni ovo jadnih glasova što si dobio sad!

da si mu da glas moga bi očekivat ovako nek ti toji za koje si glasa nađu posa ili si već uhljebljen. da bog da bar netko nešto ispoštuje šta je obeća inače svi ralje u ruke i na ulice

Ja već imam posao, ali sam glasao za njega jer mi je Vizentaner rekao da će mi ženu zaposliti!

Vidi Budu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kako si moj buda gdje ti nestadoše oni zrikavci Vizentaner Rašič, Bradvica. Veliki ustaša Nižić zvani boca uvijek mu boca u ruci,,,,, onaj juda Pavlović što mu Buda dade posao a on njemu dušu...... ni traga im ni glasa koda ih je zemlja progutala hahahahahahahahah 120.000 tisuća glasova radna mjesta a od svega 12,000 tisuća a radni mjesta nema nema i što ste imali sad ćete izgubit multinacionalna đubbbbrad... Izdajice hrvatskog naroda bljak..

je okupio jazavce nema šta vizentaner, rašić on i njegova seka umislio se da je josipović, bradvica, sve do jedan neradnik i beštija prominili više stranaka nego imaju godina

Najveci promasaj ove omladine su sto su za Budimirom krenuli i za neki iznos novca prodali se i sada samo mogu da se s politikom pozdrave.Kad su vec bili sa HSP om trebali su tamo ostati i boriti se a ne napustiti brod cim im se neka nova prilika ukazala.Zalosno.Bolje bi bilo da nisu ulazili nigdje vec da su se pokrenuli kao ovi u Metkovicu,sigurno bi put bio tezi ali bi se dugorocno izrealizirali kao moguci spasioci ovog naseg napacenog kraja.Ali sada nista ali svak svoju sudbinu kroji stoga nema se tu sto vise nadodati.

a štaćeš kad se pohasilo a nema se pameti,sad nek se stide

tribaju nastavit mladi su pošteni prid njima je život i brojni izbori

od svega ovog istina je da su mladi!

Da je neko drugi na vlasti osim hdz-a ne bi imali šta jest, ovako mi je fala bogu super imam svega

Budimir od novih vlasti očekuje ostvarenje predizbornih obećanja
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari