Radnici podigli šator, Lijanović optužuje HDZ BiH

šator

Već osam dana ispred upravne zgrade na Visokoj Glavici traje prosvjed bivših Lijanovićevih radnika. Prosvjeduju u smjenama, a posljednja četiri dana su štrajkali i tijekom noći. Kako su jutros kazali, ne namjeravaju odustati od svojih zarađenih plaća, pa ni na Božić i božićne blagdane.

"Zajedno ćemo ustrajati dok nam ne isplate naše plaće. Prosvjedujemo u smjenama, a ovdje ćemo biti i na Božić i tijekom božićnih blagdana. Podignuli smo šatore, nećemo odustati", rekao je bivši radnik Ivan Grbešić.

Po riječima obespravljenih radnika Lijanović im duguje preko pola milijuna maraka samo na plaćama.
"Od ponedjeljka ćemo sa svojim zahtjevima izaći i pred gradske i županijske vlasti. Želimo da i oni čuju naš glas, glas obespravljenih svojih sugrađana", rekli su.

Nekolicina Širokobriježana je već prepoznala njihovu patnju. Tijekom posljednjih dana dolazili su podržati prosvjednike i donijeti im malo okrjepe. Kako saznajemo i mesna industrija Karliko im je donirala dva paketa hrane.

Lijanović: Za sve je kriv HDZ BiH!

Dopredsjednik Narodne stranke Radom za Boljitak i većinski vlasnik kompanije Lijanovići d.o.o. Jerko Ivanković Lijanović se ponovno oglasio u svezi prosvjeda ispred upravne zgrade svoje kompanije u Širokom Brijegu.

On je za SensServis Agenciju za prosvjede obespravljenih radnika koji traju već osam dana okrivio HDZ BiH.

abcportal.info

Glas naroda

Jaki poduzetnici ali za uništenje.

Dragi moji napaćeni i prevareni radnici ja sam jako socijalno osjetljiv čovjek protiv nepravde sam spreman poginuti ali svi vi koji ste se prodali ovim spodobama za sto maraka a i vi koji ste svoje dostojanstvo (certifikate) prodali za 3 % ne zaslužujete ništa bolje

Radnici podigli šator, Lijanović optužuje HDZ BiH
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari