Radišićani priredili prigodni blagdanski program

ljubuski.info

Učenici od prvog do petog razreda Osnovne škole Maraka Marulića Ljubuški, područni odjel Donji Radišići, jučer su za svoje roditelje, ali i ostale članove obitelji, zajedno sa svojim učiteljicama priredili prigodni program povodom božićnih i novogodišnjih blagdana, kojim je obilježen kraj prvog polugodišta ove školske godine.

Unatoč tremi koja je vladala među djecom, svojim su nastupom oduševili sve nazočne te nekoliko puta publiku natjerali da ih nagradi gromoglasnim pljeskom.

Uz pratnju šarmantnih voditelja, djeca su se izmjenjivala na pozornici, a sve je bilo popraćeno budnim okom učiteljica.

Prvo su nastupili učenici trećeg razreda s pjesmom "Zvončići i praponjčići", a nakon njihovog veselog nastupa uslijedio je razgovor dviju "zvjezdica", Marije i Petre, inače učenica drugog razreda. Također, učenici drugog razreda su zajedno sa svojim kolegama iz petog razreda svim nazočnima pokazali što je to što je zapravo bitno za Božić.

Uslijedio je nastup učenika trećega razreda s recitacijom "Četiri svijeće", a nakon njih su učenici četvrtog i petog razreda izveli igrokaz u kojem su pokazali koje su prave vrijednosti Božića, koje svi mi moramo čuvati, a koje nažalost polako odumiru u naletu modernih vremena.

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari